Exkluzív: A Samsung meglepő lépése a Galaxy S20 sorozat frissítései kapcsán

2024.04.10| GSM Aréna

Sokan felháborodtak a Samsung döntése miatt: ezentúl nem kap havi frissítéseket a Galaxy S20 sorozata. Ennyi volt? Mondjunk búcsút neki? Eláruljuk, hogy mitévő legyél.

A Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra modellekből álló Samsung Galaxy S20 sorozat nem kap többé havi biztonsági frissítéseket, mivel már túl vannak a Samsung által ígért szoftveres támogatási időtávon. Ám ne aggódjunk, a Samsung nem hagyta el teljesen a szoftveres támogatást ezeknek a telefonoknak. A koreai márka továbbra is gondoskodik a telefonok biztonságáról, még ha a frissítési ütemterv változott is.

A Samsung átállította az S20, S20+ és S20 Ultra készülékeket negyedéves frissítési ütemtervre. Ez azt jelenti, hogy háromhavonta ad ki biztonsági frissítéseket ezekhez a telefonokhoz. Azonban, ahogy a dolgok állnak, nem világos, hogy meddig folytatja ezt a gyakorlatot a Samsung.

 

Exkluzív: A Samsung meglepő lépése a Galaxy S20 sorozat frissítései kapcsán

A Samsung Galaxy S20 Ultra mellett a Galaxy S20 termékcsaládba tartozik a Galaxy S20 FE is. Szerencsére, a Galaxy S20 FE még néhány hónapig havonta kap biztonsági frissítéseket. Azonban kérdéses, hogy a Samsung meghosszabbítja-e az S20 FE szoftveres támogatását azzal, hogy áttér a negyedéves frissítési ütemtervre, vagy teljesen megszünteti azt a négyéves szoftveres támogatási ciklus kitöltése után.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung lépése fontos, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a felhasználók biztonsága és adatvédelme prioritás számukra, még a termék élettartama későbbi szakaszaiban is. Míg a havi frissítések talán megszűnnek, a háromhavonta kiadott biztonsági javítások továbbra is jelentős védelmet nyújtanak a felhasználóknak.

Tehát, bár a Samsung Galaxy S20 sorozat biztonsági frissítéseinek ütemterve megváltozott, a gyártó továbbra is kötelezettséget vállal a felhasználók biztonságára és kényelmére. Ahogy az új frissítési rendszer életbe lép, fontos figyelni a Samsung hivatalos bejelentéseit és frissítéseit a további információkért és útmutatásért.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei