Exkluzív: A Samsung meglepő lépése a Galaxy S20 sorozat frissítései kapcsán

2024.04.10| GSM Aréna

Sokan felháborodtak a Samsung döntése miatt: ezentúl nem kap havi frissítéseket a Galaxy S20 sorozata. Ennyi volt? Mondjunk búcsút neki? Eláruljuk, hogy mitévő legyél.

A Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra modellekből álló Samsung Galaxy S20 sorozat nem kap többé havi biztonsági frissítéseket, mivel már túl vannak a Samsung által ígért szoftveres támogatási időtávon. Ám ne aggódjunk, a Samsung nem hagyta el teljesen a szoftveres támogatást ezeknek a telefonoknak. A koreai márka továbbra is gondoskodik a telefonok biztonságáról, még ha a frissítési ütemterv változott is.

A Samsung átállította az S20, S20+ és S20 Ultra készülékeket negyedéves frissítési ütemtervre. Ez azt jelenti, hogy háromhavonta ad ki biztonsági frissítéseket ezekhez a telefonokhoz. Azonban, ahogy a dolgok állnak, nem világos, hogy meddig folytatja ezt a gyakorlatot a Samsung.

 

Exkluzív: A Samsung meglepő lépése a Galaxy S20 sorozat frissítései kapcsán

A Samsung Galaxy S20 Ultra mellett a Galaxy S20 termékcsaládba tartozik a Galaxy S20 FE is. Szerencsére, a Galaxy S20 FE még néhány hónapig havonta kap biztonsági frissítéseket. Azonban kérdéses, hogy a Samsung meghosszabbítja-e az S20 FE szoftveres támogatását azzal, hogy áttér a negyedéves frissítési ütemtervre, vagy teljesen megszünteti azt a négyéves szoftveres támogatási ciklus kitöltése után.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung lépése fontos, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a felhasználók biztonsága és adatvédelme prioritás számukra, még a termék élettartama későbbi szakaszaiban is. Míg a havi frissítések talán megszűnnek, a háromhavonta kiadott biztonsági javítások továbbra is jelentős védelmet nyújtanak a felhasználóknak.

Tehát, bár a Samsung Galaxy S20 sorozat biztonsági frissítéseinek ütemterve megváltozott, a gyártó továbbra is kötelezettséget vállal a felhasználók biztonságára és kényelmére. Ahogy az új frissítési rendszer életbe lép, fontos figyelni a Samsung hivatalos bejelentéseit és frissítéseit a további információkért és útmutatásért.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei