Frissítés után okosabb a Watch Active 2

2020.09.29| Samsung

A Watch Active2 új lehetőségeivel az edzések hatékonyságának növelése mellett a mindennapi kapcsolattartás is gördülékenyebb lehet.

A Futáselemzés funkcióval a felhasználók javíthatnak az idejükön, fejleszthetik a technikájukat és a sérülésveszélyt is csökkenthetik. Az óra frissítése után különálló elemzések készíthetők több tényezőre lebontva, olyan egyedi mérésekkel, mint az aszimmetria, a ritmus, a merevség, a vertikális kilengés, a talajérintések száma és a levegőben töltött idő, amelyek alapján hatékonyabbá tehető a mozgás.

Az újonnan érkező lehetőségek között megtalálhatók a VO2 max, avagy az edzés közbeni maximális oxigénfelvételi szintre vonatkozó adatok. Ez széles körben használható a sportolók fittségének és lehetséges teljesítményének meghatározására, és alkalmas az egyéni fejlődés követésére is, így segítheti az állóképesség növelését. 

Frissítés után okosabb a Watch Active 2

Az újonnan megjelent Esésérzékelés sokaknak segíthet. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy a felhasználó eleshet vagy elesett, automatikusan SOS üzenet küldésére ad lehetőséget, akár négy, előre meghatározott kontaktnak.

Frissítés után okosabb a Watch Active 2

Az okosórán kapott értesítés esetén nincs szükség a telefon elővételére, hiszen a Watch Active2 a frissítéssel támogatja a hangulatjelek és fényképek megjelenítését is. A Gyors válasz funkcióval az óra válaszjavaslatot tesz az üzenetek és a fotók esetében, köszönhetően a fejlett képfelismerő technológiának, így a felhasználók akkor is teljes válaszokat küldhetnek, ha éppen sietnek valahová.

Amikor üzenet érkezik, az okosóra automatikusan megjeleníti a csevegési előzményeket, így azonnal folytatható a beszélgetés. Nincs szükség az eszközök közötti állandó váltásra, hiszen több fontos funkció is használható közvetlenül a csuklóról. 

Frissítés után okosabb a Watch Active 2

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A legújabb frissítéssel a legnépszerűbb, szórakoztató válaszlehetőségek is elérhetővé válnak. Mostantól az AR Emoji matricák és a Bitmoji matricák közvetlenül az óráról is elküldhetők, így a felhasználók még kifejezőbb üzeneteket alkalmazhatnak, akár útközben, a telefonjuk nélkül is.

A Galaxy Watch Active2 segítségével lejátszhatjók a kedvenc zenéik a telefonról. Ezzel a frissítéssel a zenehallgatás zökkenőmentes lesz, a felhasználók akár az okostelefont, a Galaxy Buds készüléket vagy az okosórát használják.

Frissítés után okosabb a Watch Active 2

A Galaxy Watch Active2 mostantól támogatja a görgetésrögzítési funkciót, így amikor képernyőkép készül az okosórával, a rendszer automatikusan elküldi azt a csatlakoztatott okostelefonra. Ezáltal rögzíthetők az üzenetváltások, az edzésekkel kapcsolatos információk és még sok más adat, amelyek így gyorsan menthetők későbbi használatra.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei