Ezt tudja az Android O!

2017.05.19| Phone Arena

Megérkeztek az első hírek az Android O fejlesztői verziójából.

A Google fejlesztői fórumán, az I/O 2017-en bemutatták az Android O verziót, méghozzá egy kétórás esemény keretein belül. Rengeteg új funkció jellemzi majd a rendszer új verzióját és ezzel együtt a fejlesztők számára elérhető lesz az Android O újabb bétája is. Az újdonságok között megtalálható lesz:

  • a kép-a-képben funkció, értesítési pöttyök, jobb másol-beilleszt funkció, ezek nem tesznek mást mint például YouTube videónézés közben lehet videóhívást folytatni valakivel a PiP móddal, ez igencsak hasznos, egyébként az itthon kevésbé elterjedt Android Duo app is támogatja.

Ezt tudja az Android O! Ezt tudja az Android O!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

  • A Dots nevű lehetőség lehetővé teszi az értesítések egy újfajta bemutatását, ha érkezik egy, akkor egy kis pötty felbukkan a jobb felső sarokban, ezt hosszan lenyomva pedig láthatóvá válik egy pop up menü. Az értesítés mellett több gyors funkció is elérhető segítségével.
  • A következő, bár nem átütő erejű, a widgeteket érinti. Az Android O-ban jelenik meg az adott program ikonjának hosszú nyomásra számos lehetőség, amelyet eddig csak widgetként használhattunk.
  • Ezt tudja az Android O!
  • Továbbfejlesztették a quick settings menüt is, ez a redőnyből lehúzható gyorsindító ikonokat jelenti. Korábban ezek sötétszürke-kék árnyalatot kaptak gyárilag, az Android O-val viszont jobban áttekinthető lett a szürkeárnyalatos megoldás miatt.
  • Ezt tudja az Android O!Ezt tudja az Android O!
  • Az éjszakai szemkímélő mód már az Android 7.0 Nougat óta meglévő funkció, viszont az O-ban már az is beállítható lesz, hogy mennyire szeretné a felhasználó sárgára változtatni a fehéreket, avagy mennyire húzná le a kék színt a színskáláról.
  • Hasonlóan jobban személyre szabhatók lesznek az ikonok is, bár ez egyelőre csak a gyári Pixel Launchert érinti. Ezen kívül új emojik is megjelennek, valamint a Gboard billentyűzetben újdonságként valós idejű fordítás is elérhető lesz, bár magyart valószínűleg nem támogat.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei