Ezt a három dolgot biztos nem mutatja be az Apple ma este

2023.09.12| 9to5 Mac
Címkék:

Apple

,

Wonderlust


Az Apple holnap különleges eseményt tart, és mostanra már mindannyian tudjuk, hogy mit várhatunk tőle: új iPhone-okat és Apple Watch-okat.

Persze a vállalat tartogathat néhány meglepetést is, például a kiegészítők új verzióit, amelyek USB-C-vel bővülnek. De van három dolog, amit ne várjunk az Apple szeptemberi eseményétől.

Új M3-as Macek

Az Apple már egy ideje dolgozik az M3-as chippel ellátott új Maceken, és bár egyes pletykák szerint a vállalat még júniusban, a WWDC 2023 alkalmával mutatta volna be őket, ez nem történt meg. Ehelyett az Apple egy új 15 hüvelykes MacBook Air-t mutatott be a jelenlegi M2 chippel, valamint egy új Mac Studio és Mac Pro gépet M2 Max és M2 Ultra lapkával.

Az új Macekre váró Apple-rajongóknak még egy kicsit várniuk kell. Semmi nem utal arra, hogy az Apple új számítógépeket jelentene be a mai eseményen.

Ezt a három dolgot biztos nem mutatja be az Apple ma este

A Bloomberg egy friss jelentése szerint a vállalat bővítette az M3-as chippel működő Mac-ek belső tesztelését. Az új modellek között szerepelnek a 13 hüvelykes MacBook Air, a 13 hüvelykes MacBook Pro, az iMac és a Mac mini frissített változatai, amelyek mind az új chippel rendelkeznek. Ezek bejelentése azonban valamikor októberben vagy novemberben várható.

Érdekes módon Ming-Chi Kuo elemző nemrég azt állította, hogy az Apple idén nem fog új MacBookokat piacra dobni, ami arra utal, hogy csak az asztali számítógépek frissülnek M3-mal még idén, míg az M3-as MacBookok csak 2024-ben érkeznek.

Új iPadek

Jó ideje már annak, hogy az Apple új iPadeket dobott piacra. A legújabb generációs iPad Pro M2-vel 2022 októberében mutatkozott be, míg az iPad Air 5 2022 márciusában érkezett, és még M1-es chipet tartalmaz. Ott van még az iPad mini, amely 2021 óta nem kapott frissítést.

Ezt a három dolgot biztos nem mutatja be az Apple ma este

Bár az Apple a múltban már jelentett be új iPadeket egy iPhone-rendezvényen, idén valószínűleg nem ez lesz a helyzet. Több jelentés is arra utal, hogy bár az Apple dolgozik egy új, áttervezett iPad Prón, azt csak 2024-ben jelentik be. Egy frissített iPad Air is készül, de Gurman nemrég azt mondta a MacRumorsnak, hogy azt várhatóan októberben jelentik be.

Ami az iPad minit illeti, Ming-Chi Kuo tavaly arról számolt be, hogy az Apple 2023 vége és 2024 eleje között tervezi egy új verzió piacra dobását. Aztán ShrimpApplePro múlt hónapban azt mondta, hogy hamarosan jön az iPad mini 7. Valószínűnek tűnik, hogy mind az iPad Air 6, mind az iPad mini 7 bejelentésére a következő hónapban kerül sor.

USB-C AirPods 2, AirPods 3 és AirPods Max

Mivel az iPhone 15 a pletykák szerint Lightning helyett USB-C porttal fog rendelkezni, az Apple valószínűleg egy sor új USB-C kiegészítőt fog bejelenteni a holnapi eseményen. A pletykák szerint az AirPods Pro 2 az új telefonok portjához illeszkedő USB-C töltőtokkal kerül újra forgalomba.

Ezt a három dolgot biztos nem mutatja be az Apple ma este

Sajnos egyelőre csak az Apple in-ear fejhallgatója kapja meg a frissítést. Több forrás is rámutatott, hogy az AirPods 2, AirPods 3 és AirPods Max csak 2024-ben kaphat USB-C verziót. Az sem világos, hogy az Apple frissíti-e a vezetékes EarPodsokat USB-C csatlakozóval.

A jelenlegi AirPods Pro 2 tulajdonosok az USB-C előnyeit egy új töltőtok megvásárlásával tudják majd kihasználni, amely külön megvásárolható lesz.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei