Ezért is sorban álltok majd: Apple iPhone 6 Plus

2014.09.10| GSM Arena

Tegnap este az Apple hivatalosan is bejelentette az év eleje óta pletykált két mobilját, az Apple iPhone 6-ot és az Apple iPhone 6 Plus-t.

Tegnap este az Apple hivatalosan is bejelentette az év eleje óta pletykált két mobilját, az Apple iPhone 6-ot és az Apple iPhone 6 Plus-t. Az első iPhone phablet 5.5 colos IPS LCD-vel és Retina HD felbontással (1920×1080 pixel) érkezett, így ha valaki full HD-s iPhone-t akar, az csak a méretes darab mellett dönthet. A pixelsűrűség ilyen mérethez és felbontáshoz 400ppi, ahhoz hogy az iOS 8 hibátlanul működjön, némi trükköt használtak az Apple fejlesztői. A kezelőfelület a nagy megjelenítőhöz optimalizált és egyszerre két app osztott megjelenése is elérhető az új funkciók között. Az Apple iPhone 6 Plus eloxált alumínium burkolata és rozsdamentes acél keret minőséget sugároz és biztosítja a szükséges merevséget.

Az új 64 bites Apple A8 chip huszonöt százalékkal erősebb CPU-t és ötven százalékkal jobb GPU-t biztosít. Az iPhone 6 Plus támogatja már a 150Mbps maximális letöltési sebességű Cat 4. LTE hálózatokat, valamint a frissített Wi-Fi modulnak köszönhetően gyorsabb lesz a letöltés is az Apple iPhone 5S-hez képest. A phabletbe is bekerült az NFC támogatása, így használható lesz az Apple Pay, a cég saját NFC fizetési rendszerében.

Az iPhone 6 Plus hátlapi kamerája is maradt 8 megapixel, ehhez True Tone dual LED vaku is tartozik, valamint az Apple-nél elsőként, csak ebben a modellben érhető el OIS, avagy optikai képstabilizátor. A testvérmodellnél is már említett fáziskövető autofókusz itt is jelen meg, ez a fókuszálás idejét felére csökkenti, ezt a funkciót az A8 chip biztosítja. Az iPhone 6 Plus kamerája 1080p felbontásban 30 és 60 fps-sel tud videót rögzíteni, elérhető a slow-motion felvétel, akár 240 fps-sel, bár ez utóbbinál a maximális felbontást nem árulta el Tim Cook. Az Apple iPhone 6 Plus szeptember 12-től előrendelhető és szeptember 19-én kezdik a szállítást, akárcsak az iPhone 6 esetében.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

Kikapcsolható lesz az akksi lassítás

2018.01.18
| 9to5Mac
Tim Cook elárulta, a felhasználók hamarosan kikapcsolhatják az iPhone lassító funkciót.
Jobban megy az iPhone 7, mint a 8

Jobban megy az iPhone 7, mint a 8

2017.11.10
| GSM Arena
Érdekes felmérést készített a Canalys, melyből kiderül, melyik iPhone mennyire megy éppen.
Kékhalált halnak az iPhone-ok

Kékhalált halnak az iPhone-ok

2015.06.26
| MacRumors
Egyre több iPhone tulajdonos panaszkodik arra, hogy random módon újraindul a készüléke, esetleg kékhalált is hal.
Megjelent a Xiaomi Mi Note csúcsmobil!

Megjelent a Xiaomi Mi Note csúcsmobil!

2015.01.15
| Phone Arena
A Xiaomi jelenleg is zajló sajtótájékoztatóján végre hivatalosan is lerántották a leplet az idei év csúcsmobiljáról, a Mi Note phabletről.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei