Ezek a legjobb Nova Launcher tippek

2017.04.13| Xiaomi Today

Bizonyára olvasóink között is sokan használják a Nova Launcher programot, nekik szól főleg ez a cikk.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

Az Android rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy – szemben más rendszerekkel – rendkívüli módon személyre lehet szabni, az átlagemberek még csak nem is sejtik, mennyire egyedivé lehet tenni. Ebben segít többek között a Nova Launcher, amely egy okos kezelőfelületet jelent a gyári helyett. Ez és az Apex talán a két legismertebb ilyen program, bár rengeteg van a Playen. Figyelembe véve, hogy nagyon sokrétűen beállítható minden apró részlet, ami a rendszer illeti, nem árt tudni pár trükköt.

Elrejthetők például mappák, akár a főoldalon, így rendezettebb a képernyő. Ilyen esetben a mappában elsőként található alkalmazás ikonját mutatja a Nova, azonban rákattintásra az összes app előjön, amit az adott mappa tartalmaz. Kiválaszthatók különféle swipe lehetőségek, ehhez az adott app ikonjára hosszan kell nyomni, majd az edit gombot választani.

Természetesen régóta elérhetők a gesztuskezelések is, így a dupla kattintás, a fel- vagy lesöprés, stb. mind megtalálhat a beállítások között és megadható, melyik mit csináljon, nagyon szeretjük. Nagy telefonoknál célszerű a fel- vagy lefelé söprésre beállítani a redőny lehúzását, igencsak praktikus!

Ugyanígy mi a szerkesztőségben évek óta használjuk a dupla kattintásra elalvást, ehhez csak arra van szükség, hogy a főképernyő egy „kihasználatlan” területén történjen a mozdulat.

Az alkalmazáslista is személyre szabható, hiszen akár külön fület nyithatunk a saját programoknak, így a legegyszerűbb talán a legsűrűbben használt sorrendbe állítani őket. Ezen kívül a menülista állítható függőleges vagy vízszintes görgetésre, esetleg folyamatosra, nincs lehetetlen.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei