Ez az első fotó a Realme Narzo 30 szériáról

2021.02.16| Playful Droid

Egy friss fotónak hála megmutatjuk, hogyan néz ki a Realme Narzo 30A és a Narzo 30 Pro.

A hírek szerint a Realme február vége felé dobja piacra az új Narzo 30A és Narzo 30 Pro okostelefonokat. Hivatalos bemutatása előtt a Narzo 30 hivatalos promóciós plakátját egy boltban fedezték fel. A promóciós poszter alapján a Realme Narzo 30 Pro lyukkal érkezik a szelfi kamerához, a hátlapon téglalap alakú kameraházzal négykamerás összeállítással.

Ez az első fotó a Realme Narzo 30 szériáról

Tgyanez a poszter azt is elárulta, hogy a Narzo 30 Pro-t a MediaTek Dimensity 800 lapkakészlete hajtja majd, ami mindenképpen előrelépés a tavalyi Narzo 20 Pro-ban talált Helio G95 chipsethez képest, ráadásul az első kijelző 120Hz-es frissítési gyakorisággal is büszkélkedhet!

A dizájnt és annak főbb jellemzőit tekintve úgy tűnik, hogy a Narzo 30 Pro sok hasonlóságot mutat a kínai piacon nemrégiben bejelentett Realme Q2-höz. Nincs kizárva, hogy ez egy átmárkázott Q2 lesz Európában.

Ami a plakát bal szélén található eszközt illeti, az ott látható Narzo 30A lesz a legolcsóbb modell a közelgő sorozatban. Texturált hátlapot kap négyszögletes kameramodullal, valamint hátulra szerelt ujjlenyomat-leolvasóval rendelkezik.

Az árak tekintetében a Realme alelnöke, Madhav Sheth nemrégiben utalt arra, hogy a Narzo 30 Pro ára alacsonyabb lehet, mint a Realme X7 5G ára, amelynek jelenleg átszámítva 80 ezer forintba kerül az indiai piacon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei