Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

2022.09.24| SamMobile

A Samsung keményen dolgozik azon, hogy felkészítse a One UI 5.0-t néhány Galaxy készülékhez, és a kockázatot vállalni hajlandó tagok az elmúlt hetekben hozzáfértek a béta firmware-hez.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Másrészt azoknak az ügyfeleknek, akik nem akarnak csatlakozni a bétaprogramhoz, még egy kicsit várniuk kell, mielőtt megtapasztalhatják a legújabb változtatásokat és kiegészítéseket. Szerencsére van egy jó hírünk, hiszen megtudtuk, hogy mely Galaxy eszközök kapják meg biztosan a stabil One UI 5.0 firmware-t 2022 vége előtt.

A Samsung idén kiadja a stabil Android 13 alapú One UI 5.0 frissítést a Galaxy S21 és Galaxy S22 termékcsaládokhoz, a Galaxy Z Fold 3 és Z Fold 4, valamint a Galaxy Z Flip 3 és Z Flip 4 készülékekhez. Ezek a csúcstelefonok és várhatóan elsőbbséget élveznek a stabil firmware-frissítésnél, de a jó hír továbbra is a nem zászlóshajó felhasználók számára szól. Nagyon pozitív hozzáállás a gyártótól, hogy a Samsung a One UI 5.0-t is el akarja juttatni a Galaxy A53 vásárlóihoz 2023 előtt.

Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

A Galaxy A5x sorozat a Samsung egyik legsikeresebb középkategóriás ajánlata. A 2022-es modell márciusban jelent meg négy évre szóló Android OS frissítés ígéretével. A Galaxy A53-at Android 12-alapú One UI 4.1-el szállították, így a közelgő One UI 5.0 lett az első jelentős firmware frissítés.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a Galaxy A53 lesz az egyetlen olyan középkategóriás Samsung telefon, amely 2023 előtt megkapja az Android 13-at és a One UI 5.0-t. Persze még csak szeptember van, és az előzetes firmware tervek változhatnak. Feltételezve, hogy idén több Galaxy telefon is felkerül a One UI 5.0 sorába, biztosan hallani fogunk erről a témáról.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei