Európában az új flagship killer

2019.10.15| GSM Arena

A Realme X2 és az X2 Pro és az 5 Pro a mai bejelentés után nem csak Kínában, de Európában is megrendelhető!

A Realme a OnePlus babérjaira tör, betör az öreg kontinensre is és egyszerre három modellel kezd hódítani, mindhárom kategóriában. A csúcsok csúcsát a Realme X2 Pro jelenti a kínálatban a vállalatnál, amely 6.5 colos Fluid Super AMOLED kijelzőt hozott fullHD+ felbontással. Ebbe átdolgozott ujjlenyomat-olvasó került a még gyorsabb feloldás érdekében.

Gyorsaságra nem lehet panasz, a Qualcomm Snapdragon 855+ chipset 6/8/12 gigabájt RAM-mal kérhető, ezekhez 64/128/256 gigabájt RAM párosítható, ez utóbbiakból a kisebbek UFS 2.1, míg a legnagyobb UFB 3.0 tárhelyek. Bővíthetőség nincs.

Európában az új flagship killer

Fotózásban sem kell szégyenkeznie az X2 Pronak, ugyanis a hátlapra egy négykamerás összeállítás került. A fő szenzor egy 64 megapixeles Samsung GW1 szenzor, ehhez egy 13 megapixeles teleobjektív, egy 8 megapixeles széles látószögű és egy 2 megapixeles mélységérzékelő került. A Realme X2 Pro Android 9 rendszerrel, azon ColorOS 6.1 csomaggal érkezik.

A 4000 mAh kapacitású akkumulátor ugyanazzal a SuperVOOC gyorstöltéssel tölthető mint az Oppo, ez 50 wattot jelent, de gyorstölthető a Qualcomm Quick Charge töltőivel is. Az X2 Pro 399 eurós áron érhető el 6/64 gigabájt összeállításban, a legnépszerűbb várhatóan a 8/128 gigabájtos változat lesz, a „szörny” 12/256 kombináció 499 eurót kóstál. Az értékesítés novemberben kezdődik.

A Realme X2 a középkategóriás erősíti, a Pro szolidabb tudású változataként. 6.4 colos, fullHD+ Super AMOLED megjelenítő, négy kamera (64+8+2+2 megapixel), 4000 mAh akkumulátor, 30 wattos gyorstöltés, Snapdragon 730 chipset, valamint 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt tároló jellemzik. A Realme X2 300 euróért lesz kapható a fenti kombinációban október 29-től.

Európában az új flagship killer

A Realme 5 Pro már szinte belépő szintűnek számít, legalábbis a három modell között. 6.3 colos kijelzője fullHD+ felbontású, ám a panel már „csak” IPS, a négy kamera közül a legnagyobb 48 megapixel felbontású, mellé 8 megapixeles ultraszéles látószögű, 2 megapixeles makró és 2 megapixeles mélységszenzor jár. A Snapdragon 712 SoC-hoz 4/8 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely jár. A Realme 5 Pro 199 eurós áron kezd a kisebb, 249 eurós áron a nagyobb memóriával rendelkező modell esetén, október 18-án kezdődik a szállítás.

Európában az új flagship killer

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei