Érkezik a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch 2

2024.02.27| Xiaomi

A Xiaomi új AIoT okoseszközöket mutatott be a nemzetközi piacokra: érkezik a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch 2

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Xiaomi, a világ egyik vezető szereplője az okostelefonok és az AIoT platformhoz kapcsolódó okoseszközök terén, most több új viselhető okoseszközt mutatott be, egy időben a Xiaomi 14 okostelefoncsaláddal.

A Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch 2 arra törekednek, hogy még élvezetesebbé tegyék a sportolást, a kikapcsolódást és hozzájáruljanak az egészségesebb életmódhoz.

A Xiaomi Smart Band 8 Pro kifejezetten testre szabható funkciókat kínál, és számos sporttevékenységet képes nyomon követni. Az új, 1,74 hüvelykes AMOLED kijelző még inkább fokozza a felhasználói élményt, míg a könnyű és vékony kialakítás kényelmes viseletet biztosít. A készülék divatos megjelenésű és számos szíjváltozattal érhető el, hogy az egyéni stílushoz igazodjon. A Smart Band 8 Pro professzionális sporttevékenységeket is támogat, és egészségfigyelő funkciókkal is rendelkezik, mint például a pulzusmérés.

Érkezik a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch 2

A Xiaomi Watch S3 elegáns megjelenésű okosóra, amely a klasszikus órákat idézi. Nagyméretű, kerek AMOLED kijelzője és cserélhető szíjai széleskörű testreszabhatóságot biztosítanak. A Watch S3 számos sportmódot támogat és fejlett egészségfigyelő funkciókkal rendelkezik. Az erős akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, és a gyors töltési lehetőség még kényelmesebbé teszi a használatát.

Érkezik a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch 2

A Xiaomi Watch 2 pedig a Google Wear OS rendszeren fut, ami könnyű kezelhetőséget és sokoldalúságot biztosít. Nagy teljesítményű processzora gyors működést és hatékony energiafelhasználást tesz lehetővé. Az óra több mint 160 sportmódot támogat, és fejlett egészségfigyelő funkciókkal rendelkezik, mint például a pontos pulzusmérés és az alvásminőség nyomon követése.

Érkezik a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch 2

Ezek az új viselhető okoseszközök márciustól lesznek elérhetőek a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül, különböző árszinteken, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő lehetőséget.

Hazai árak és elérhetőségek:

  • A Xiaomi Smart Band 8 Pro 34.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható márciustól a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül.
  • A Xiaomi Watch S3 64.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható márciustól a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül.
  • A Xiaomi Watch 2 89.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan áprilistól a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMég idén kapható lesz itthon a Xiaomi Smart Band 8 Pro

Még idén kapható lesz itthon a Xiaomi Smart Band 8 Pro

2023.08.24
| Android Authority
Elmosódik a határ a nyomkövető és az óra között. A nagyobb képernyő és a nagyobb akkumulátor a két legfontosabb fejlesztés.
A Xiaomi következő Mi Bandje alapvetően egy lecsupaszított Apple Watch

A Xiaomi következő Mi Bandje alapvetően egy lecsupaszított Apple Watch

2023.08.12
| Android Authority
Szereti az Apple Watch kinézetét, de szeretne valami sokkal olcsóbbat a fitneszkövetéshez? Ez lehet a jó választás.
Samsung Galaxy Fit3 teszt: a legtöbb okosóra funkcióját adja az ár töredékéért

Samsung Galaxy Fit3 teszt: a legtöbb okosóra funkcióját adja az ár töredékéért

2024.04.20
| Telefonguru
Az aktivitásmérők jópár éve kifejezetten divatosak voltak, ám az okosórák jobb elterjedése óta sokkal kevesebbet találunk a kínálatban.
Boltokban a Samsung Galaxy Fit3!

Boltokban a Samsung Galaxy Fit3!

2024.02.07
| GSM Arena
Több mint három év telt el az utolsó Galaxy Fit intelligens karkötő megjelenése óta, de a Samsung úgy döntött, hogy újraéleszti a vonalat a Galaxy Fit3-mal.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei