Érkezik a Sony Xperia új készüléke...

2024.04.19| GSM Aréna

Ne hagyd ki a Sony Xperia legújabb innovációinak felfedezését a májusi különleges eseményen – kövesd a premier élő közvetítését, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb fejlesztésekről!

Tegnap még szóbeszéd szinten járta körbe a közösségi médiát egy hír egy közelgő Sony Xperia eseményről, és ma hivatalosan is bejelentették.  A rendezvényt május 17-én rendezik meg a híres Terrada Warehouse B&C Hall-ban. Ám itt van a csavar – ez egy kizárólagos esemény, mindössze száz szerencsés meghívottal. 

Ha nincsen a meghívottak között, nem kell aggódnia senkinek. A szervezők ugyanis eloszlatták a kedélyeket - élőben fogják közvetíteni. A Sony ígéri, hogy a Xperia fejlesztők valós időben mutatják be a legújabb funkciókat - ezzel is fokozva a várakozást a készülék iránt. Azonban mindannyian jól tudjuk mit kell várni az ilyen eseményektől. Remek szónoklatokat, a készülékek bearanyozását - viszont teljesíteni fogja azokat az igényeket, amire szükségünk van 2024-ben?  Vajon a pletykált három – Xperia 1, 5 és 10 érkezik – vagy már önmagában itt is meglepetés lesz?

Érkezik a Sony Xperia új készüléke...

A Sony múltbeli teljesítménye azt sugallja, hogy meglepetésekkel mindig számolni kell. Tavaly a Xperia 1 V és 10 V került bemutatásra, de nem zárható ki az Xperia 5 V esetleges megjelenése sem.

A Sony nem sieti el a dolgokat, ha új telefonok piacra dobásáról van szó. Mindenesetre a pletykák szerint az Xperia 1 VI-nál hagyományosabb képarányú (6,5” kijelző, 19.5:9) megoldást alkalmaznak majd. A kamerarendszer valószínűleg változatlan marad, így vélhetően nem sokan fogják a korábbi Sony készülékeiket azonnal eldobni az újért. Az Xperia 1-es szériás telefon RAM-frissítésére sokan várnak, de a 5-ös modell esetében ez nem valószínű (ha hihetünk a pletykáknak, akkor az 8 GB marad). Azonban, ahogyan minden gyártónál, itt is fontos megemlíteni, hogy a hivatalos bejelentésig minden információ egyszerű "piaci pletykának" számít. 

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei