Érkezik a Redmi Mi Watch Lite okosóra?

2020.11.26| GsmArena

A mai napon debütál a Redmi egy új okosórával, ami vélhetően a korábban beharangozott Mi Watch Lite lesz.

Ma debütál a Redmi Note 9 sorozat Kínában és a cég készült egy kis meglepetéssel is, mivel az okostelefonok mellett bemutat egy új okosórát is.

A tegnapi pletyka mára megerősítést nyert Xiaomi Lu Weibingje által, ugyanis megosztott egy előzetest a Weibo-n az új okosórával kapcsolatban. A megosztott tartalomból semmilyen specifikáció nem derül ki, viszont a bejegyzés szövege feltárta, hogy egy kényelmesen viselhető négyzet alakú óráról van szó.

Érkezik a Redmi Mi Watch Lite okosóra?

A Redmi jelenleg még nem fedte fel az új okosórájának a nevét, de várhatóan Mi Watch Lite lesz, amit korábban lepleztek le az FCC-n, ahol kép is került ki róla illetve néhány specifikáció.

A Mi Watch Lite egy 1,41 hüvelykes színes érintőképernyővel fog rendelkezni és támogatni fogja az automatikus fényezőszabályozást is. A kiegészítő 50 m-ig vízálló és több sportot is nyomon lehet vele követni. Az óra GPS-szel és pulzusmérővel is el lesz látva. A folyamatos 24 órás pulzusmérés érdekében egy 230 mAh-es akkumulátor szolgálja a minél tovább tartó töltöttséget.

Hamarosan kiderül, hogy ez a feltételezés igaznak bizonyul-e, hogy a bejelentett okosóra valóban a Redmi Mi Watch Lite lesz-e.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei