Eltűnhet a fejhallgató-csatlakozó?

2021.11.22| engadget

A Pixel 6a-ra utaló korai pletykák szerint a Google elhagyhatja a fejhallgató-csatlakozót!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Google Pixel 6 alig hetes, de az olcsóbb változatáról már most szivárognak ki a pletykák. A jövőbeli középkategóriás telefon a Pixel 6-hoz fog hasonlítani, beleértve a jellegzetes kamerasávot, a képernyőn belüli ujjlenyomat-olvasót és a középen lyukas szelfi kamerát. Úgy tűnik azonban, hogy a Pixel 5a és más „a” modellek fejhallgató-csatlakozója eltűnik.

Eltűnhet a fejhallgató-csatlakozó?

A specifikációkról keveset tudni, bár a Google Pixel 6a állítólag kisebb lesz, mint a 6,2 hüvelykes OLED képernyővel rendelkező társai. Dupla kamerát is kapna. A feldolgozási teljesítmény nagyobb kérdés. Noha a Google szívesen hirdeti a 6-os egyedi Tensor chipjét, nem biztos, hogy a vállalat egy olcsó Tensort készítene a 6a-hoz, vagy harmadik fél chipjeire hagyatkozna.

 

Bármilyen pontos is a szivárgás, valószínűleg korai. A Google csak idén augusztusban adta ki a Google Pixel 5a 5G-t, és ez végül egy módosított Google Pixel 4a 5G volt. A 6a-ig több hónapot kell várni, és megvan az esély, hogy a dizájn addig megváltozik. Egy "lite" Pixel 6-nak lenne értelme. Egy alacsonyabb költségű megfelelője ösztönözheti a megfizethetőbb pixelek eladását.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei