Élőképen a teljes Honor 80 sorozat

2022.11.22| Playfuldroid

A legújabb jelentések sok információt felfedtek a közelgő Honor 80 sorozatú okostelefonokról, amelyek a tervek szerint holnap (nov. 23-án) jelennek meg Kínában.

A jelentések szerint a termékkínálat három készülékből áll majd: a Honor 80 SE-ből, a Honor 80-ból és a Honor 80 Pro-ból. A modellekről több fotó készült, melyeket a Weibo-r fel is tettek. Nem azonosították be őket egyértelműen, hogy melyik kép melyik telefonhoz tartozik.

Egy új ma megjelent hír azonban mindhárom telefont egyetlen képen mutatja be, ezenkívül az egyik kép megerősíti a Honor 80 SE legfontosabb jellemzőit.

 Élőképen a teljes Honor 80 sorozat

A fenti képen a Honor 80 Pro látható középen, a Honor 80 a bal oldalon, a Honor 80 SE pedig a jobb oldalon. Úgy tűnik, hogy a Honor 80 és 80 Pro egyaránt 160 megapixeles elsődleges kamerával van felszerelve. A Honor 80 és 80 Pro kameramoduljainak dizájnja 8-asra hajaz, az SE modell hátlapi kamerája azonban más.

A második képen a Honor 80 Pro látható, amint pirula alakú kivágással pompázik a képernyőjén. A Honor 80 és 80 SE egyetlen lyukkal rendelkezik a felső középső pozícióban.

Élőképen a teljes Honor 80 sorozat

A Honor 80 SE legfontosabb műszaki adatai a kijelzőn láthatók. A készülék 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely 10 bites színeket kínál. A képernyő támogatja a Full HD+ felbontást és a 120Hz-es frissítési gyakoriságot.

Számos jelentés azt állította, hogy a Honor 80 SE Dimensity 1080 lapkakészlettel rendelkezik, ehhez 12 GB RAM, 256 GB tárhely és 7 GB virtuális RAM társul, valamint 32 megapixeles előlapi és 64 megapixeles elsődleges hátlapi kamerája lesz. A hosszú üzemidőt egy 4600 mAh-s akkumulátor és 66W-os gyorstöltés támogatja.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei