Elmondtátok: ezek az év legjobb androidos appjai

2019.12.04| Google

A felhasználók elmondták, a Google prezentálta 2019 legjobbnak ítélt játékait és programjait.

Alig pár órával azután, hogy az Apple kiadta a hivatalos listát az idei év legjobb alkalmazásairól iPhone-okra, iPad-ekre, Mac-ekre és az Apple TV-re, a Google sem maradhatott le, itt az androidos készülékekre elérhető appok listája, amit a felhasználók szavaztak meg. A cupertinoi céggel ellentétben nem a Google díjazott, hanem a felhasználók, méghozzá Play Áruház kategóriák szerint. ­

2018 után nem csoda, hogy idén is a PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile vitte a prímet annak ellenére, hogy csak október 1-jén debütált! Alig két hónap alatt mégis listavezető lett ötvenmilliós letöltéssel és 4.5 csillagos értékeléssel az áruházban, amit hatmillió usernek köszönhetnek a készítők.

A legjobb alkalmazás az InShottól a Video Editor – Glitch Video Effects lett tízmilliós letöltéssel.

Elmondtátok: ezek az év legjobb androidos appjai

Következő a hazánkban kevéssé ismert, egymilliós letöltés szám feletti és 4.3 csillag átlaggal rendelkező program, az Ablo-Beszélgess emberekkel és fedezd fel a világot. Ez egy chat alkalmazás, amely azonnal fordít, így kvázi komoly nyelvtudás nélkül beszélgethetünk a világ másik felén vagy éppen a szomszédos országban élő felhasználókkal.

Mindeközben a Marvel Studio Avengers: Endgame-je lett az év legtöbbet eladott Google Play mozifilmje és egyben a felhasználók kedvenc filmje is.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


Igen, mobilszolgáltatónál
Igen, GSM boltokban
Igen, magyar webshopokban
Igen, külföldi webshopokban
Igen, nagy offline áruházakban
Nem tervezek mobilt venniKorábbi szavazások eredményei