Egyre valószínűbb a 100.000 forintos iPhone!

2022.03.03| 9to5Mac

Minden amit tudni lehet az Apple március 8-i "Peek performance" különleges eseményéről!

Az Apple hivatalosan bejelentette, hogy legújabb eseményét március 8-án világszerte közvetítik. Mivel az eseményről már hetek óta pletykáltak, izgatottan várjuk, hogy mi lesz a soron. Az Apple egy ideje már viszonylag rendszeresen márciusban vagy áprilisban tartja az év első felében tartott eseményeit.

Egyre valószínűbb a 100.000 forintos iPhone!

Az Apple hivatalosan március 8-án tartja tavaszi eseményét. Az esemény ismét virtuális lesz, a kaliforniai Cupertinóban található Apple Parkból közvetítve. Az Apple az eseményt a "Peek Performance" címszóval reklámozza.  A március 8-i eseményt élőben követheti az Apple weboldalán, YouTube-csatornáján és az Apple TV alkalmazáson.

Szóval, mi szerepel az esemény napirendjén?

iPhone SE 3

A 3. generációs iPhone SE a pletykák szerint marad a 399 dolláros áron. Ming-Chi Kuo Apple-elemző megjegyzi, hogy ugyanazzal a dizájnnal, de két fő frissítéssel, 5G-vel és jobb processzorral fog rendelkezni.

Mark Gurman a Bloombergtől azt javasolja, hogy az Apple csökkentse a meglévő iPhone SE 2 árát 199 dollárra. Ez tökéletes lenne azok számára, akik kevesebbet szeretnének költeni, és nagyobb választékot kínálna a kedvező árú iPhone-ok között, de nem világos, hogy ez egy olyan stratégia-e, amelyet az Apple valóban meg fog valósítani.

Egyre valószínűbb a 100.000 forintos iPhone!

 

iPad Air 5

A pletykák arra számítanak, hogy az 5. generációs iPad Air a jelenlegi iPad mini 6 után következik majd. Láthatjuk benne az A15 processzort, 5G képességeket, négy hangszórót a kettővel szemben, és Center Stage támogatást a videohívásokhoz.

A kamera fejlesztései tűnnek a legnagyobb változásnak. Végre megkapja az 1080p-s videofelvétel támogatását 25fps és 30fps sebességgel. Az iPad Air 5 várhatóan az iPhone 13-hoz hasonlóan szabványos nagy- és ultraszéles látószögű kameraobjektíveket kap. A források szerint azonban a kamera nem tartalmaz majd LiDAR szkennert, mint az iPad Pro.

 

iOS 15.4

Az Apple a héten kiadta az iOS 15.4 ötödik bétáját, a frissítés március közepére várható. Nagyon valószínű, hogy a tavaszi esemény idején jelenik meg. 

Az iOS 15.4 olyan új funkciókat tartalmaz, mint a Face ID támogatása maszkkal, a Siri nem bináris hangja, új emojik és még sok más.

 

Mac mini Pro

Mark Gurman a Bloombergtől a Power On hírlevelében nemrég hét új Apple Silicon Macet sorolt fel, amelyekre idén számíthatunk. Emellett néhány hete az Apple három új Mac-et regisztrált az eurázsiai hatósági adatbázisban. Az Apple készülékek megjelenése az eurázsiai adatbázisban a múltban pontos jelzője volt az új modelleknek, de nem világos, hogy ezek a gépek mikor látnak napvilágot.

A Bloomberg 2021-es jelentése szerint egy magasabb kategóriás Mac mini ugyanazt az Apple szilíciumot tartalmazza majd, mint a jelenlegi MacBook Pro-k. Továbbá azt állítják, hogy újratervezésben részesül, amely több portot tartalmaz majd, mint a jelenlegi változat. A Bloomberg azt is állítja, hogy valamikor idén láthatunk egy M2 Mac minit.

 

Az Apple jelenleg is számos terméken dolgozik, amelyek 2022 folyamán fognak megjelenni. Mivel ez egy tavaszi esemény, az Apple Watch Series 8 és az iPhone 14 csak ősszel várható.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei