Mégis lesz új iPhone SE!

2023.02.28| GsmArena
Címkék:

apple

,

iphone se


Az új iPhone SE 6,1 hüvelykes OLED-kijelzővel és egy saját fejlesztésű 5G chippel érkezik majd!

Január elején hallottuk, hogy az Apple állítólag megszűnteti az iPhone SE termékcsaládot. Most, kevesebb mint két hónappal később ugyanebből a forrásból azt halljuk, hogy újraélesztették.

Az Apple-lel kapcsolatos pletykák és elemzések híres szállítója, Ming-Chi Kuo ma egy jelentéssel tért vissza, amely szerint a következő iPhone SE az iPhone 14 vázára épül, azonos méretű 6,1 hüvelykes OLED-kijelzővel. És így ez lenne az első iPhone SE, amely OLED és nem LCD kijelzővel érkezik.

Mégis lesz új iPhone SE!

Továbbá ez lesz az első iPhone, amely az Apple saját fejlesztésű 5G-s alapsáv chipjét használja majd, amely állítólag 4 nm-es eljárással készül, és csak a Sub6 5G-t támogatja, az mmWave-et nem. A következő iPhone SE szolgál majd kísérleti nyúlként ehhez a chiphez - ha bármi probléma adódna, az a legolcsóbb iPhone-ban fog megjelenni, nem pedig a jóval jövedelmezőbb, drágább modellek valamelyikében.

Hogy a 2024-ben megjelenő iPhone 16-os széria használja-e majd az Apple 5G-s chipjét, még nem tudni. Egyelőre a legfőbb leküzdendő technikai akadályok az mmWave és a műholdas kommunikációval kapcsolatosak, amelyeket a chipnek támogatnia kellene ahhoz, hogy bekerülhessen a Pro iPhone-okba.

A következő iPhone SE gyártása 2024 első felében kezdődhet meg. A Qualcomm modemekről való lassú leváltás miatt a Qualcomm Apple-üzletága a következő 2-3 évben várhatóan "jelentősen" visszaesik.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei