Egykezes okosság iPhone-okra

2015.12.10| Phone Arena

A OneHandWizard elérhetõvé teszi az iPhone 6 Plus és iPhone 6s Plus telefonok tulajdonosai számára a könnyített, egykezes használatot, amely gyárilag megtalálható a Samsung Galaxy Note 5-ben.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Világszerte egyre népszerûbbek a phabletek, tehát a legalább öt és fél colos megjelenítõvel felvértezett mobilok, ám hiába kétségtelenül fantasztikus a nagyméretû és nagy felbontású kijelzõ, az egy kézzel való használat bizony néha problémás, ha nem akarjuk eldobni a drága mobilunkat. Nos az Apple iPhone 6 Plus és az Apple iPhone 6s Plus egyaránt 5.5 colos megjelenítõt kaptak és sokan panaszkodnak a kisméretû iPhone-ok után a nehéz kezelésre. Szerencsére ma már számos program segíti a probléma áthidalását, amelyet egyébként „Reacability” módnak nevezett el a gyártó, ám a felhasználók jó részének lényegesen szimpatikusabb a Samsung-féle megoldás.

A nagyobbik dél-koreai gyártó nem tett mást a Note szériánál – a Samsung Galaxy Note 4 és a Samsung Galaxy Note 5-nél is – mint az egykezes használatot aktiválhatóvá tette, így kisebb lesz az aktív felület a kijelzõn és átérhetõ egy kézzel is. Ezzel szemben az Apple Reachability módja lényegesen szerényebb tudású, így a kijelzõ szélességén nem változtat. Aki jailbrake-elt iPhone-t birtokol, kipróbálhatja a OneHandWizard appot, amely a Cydia áruházból érhetõ el és nagyjából egyezik tudásra a Samsung megoldásával. A OneHandWizard ráadásul kompatibilis régebbi készülékekkel is, úgymint Apple iPhone 5, Apple iPhone 5c, valamint a fentebb említett két Plus.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei