Egyelőre gyengén muzsikál a Galaxy S10

2019.03.05| The Investor

Az előrendelés egyelőre bőven várakozáson alul teljesít a Galaxy S10 termékcsalád esetében.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A március 5-i, tehát mai koreai jelentés szerint a tech óriás legújabb termékkínálata nem igazán teljesít jól, még a híresen rosszul induló Galaxy S9 duóra is többen voltak első körben kíváncsiak. Némileg árnyalja a képet, hogy Dél-Koreában csak tegnap óta lehet előrendelni a csúcsmobilokat, első napon 140 ezren regisztráltak. Ezzel szemben a Samsung Galaxy S9 és S9+-ra tavaly 180 ezren voltak a kis országban kíváncsiak, míg a Note 9 tavaly augusztusban elérte a 200 ezres érdeklődést. A három helyi szolgáltatónál már korábban, február 25-én elindult a regisztráció.

Egyelőre gyengén muzsikál a Galaxy S10

Több oka is lehet a gyenge keresletnek. Az egyik az, hogy többen az 5G-képes Galaxy S10-re gyúrnak, amely később érkezik az országban, mások a kuriózum Samsung Galaxy Foldra májusban, megint mások pedig egyszerűen nem látják a realitást váltani az előző szériáról. Iparági szakértők elmondták, a csalódást okozó első napos értékesítési szám akár az okostelefon ágazat általános visszaesésének is köszönhető. A mobilszolgáltatók jelenleg marketingrendszert működtetnek, hogy a 4G alapú S10-eket az előfizetők le tudják cserélni 5G-s változatra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei