Egy iPhone X tok, ami lehetetlenül drága

2017.10.20| Phone Box

A legújabb Apple okostelefon, a hivatalos forgalmazói árakat figyelembe véve Magyarországon lesz a világon a legdrágább.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Szerencsére most már nem kell aggódniuk azoknak sem, akiknek még a készülék megvétele után is marad egy kis fölösleges pénze, amit szívesen költene kiegészítőkre. Egyre többen gyártanak mobiltelefon tartozékot és az általános tendencia szerint egyre olcsóbban lehet beszerezni a tokokat, töltőket, vagy egyéb kiegészítőket. Most viszont egy gyártó olyan lépésre szánta el magát, amire eddig még az iparágban nem volt példa.

A mindössze 2 éve alapított Gray-International jóvoltából egy különleges iPhone X tok került bemutatásra, aminek a legolcsóbb változatáért is alig 645$-t kell fizetnünk. Az egyedi iPhone tok érdekessége, hogy Aerospace Grade 5 titániumból készült, ami több, mint 2,5x keményebb az acélnál viszont fele olyan könnyű csak. A legtöbb hasonló áru termékhez hűen ez is limitált darabszámban érhető el, természetesen egyedileg sorszámozva. Azonban ha ez nem lenne elég nekünk, mindössze 35$-ért névre is gravírozzák nekünk.

Egy iPhone X tok, ami lehetetlenül drága

A legdrágább speciálisan hő kezelt, ezáltal egyedi Advent Aurora tokért 1295 dollárt kell fizetnünk, ami jóval magasabb, mint az iPhone X egyesült államokbeli eladási ára. Ha az ár ellenére valaki arra vetemedne, hogy Magyarországra is megrendeli, akkor érdemes vámmal és áfával is számolni a termék árát illetően.

A tok kétséget kizáróan egyedire sikerült, mivel a telefonra helyezve a készülékünk még véletlenül sem lesz összekeverhető egy egyszerű iPhone X-szel. A különleges formatervezés eredményeként a tok részben szabadon hagyja a telefon alsó és felső részét.

Egy iPhone X tok, ami lehetetlenül drága

Egy iPhone X tok, ami lehetetlenül drága

 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei