Egy év után is imádom a MagSafe-et

2021.07.14| 9to5Mac
Címkék:

MagSafe

,

vélemény


Közel egy éves használat után olvashatunk véleményt az iPhone 12-höz használt MagSafe-ről.

Az alábbiakban Bradley Chambers, 9to5Mac író személyes tapasztalatát osztjuk meg:

"Az elmúlt években két olyan terméket kaptunk az Apple-től, amelyről helyből véleményt formáltam. Úgy gondoltam, hogy az AirPods nem lesz siker termék és hogy a MagSafe megoldás volt a fel se merült problémára. Nem tévedhettem volna jobban mindkét esetben.

Az AirPods hatalmas sláger lett és a MagSafe vált a legfontosabb kiegészítővé, amire azt hiszem, emlékezni fogunk az iPhone 12 kiadási ciklusából. Nézzük meg, mi tette a MagSafe-et az Apple-eszközök töltésének jövőjébe.

Megold egy problémát

A MagSafe előtt megpróbáltam vezeték nélküli töltésbe kezdeni a Qi-vel, de sokkal nagyobb gondnak tűnt, mint amennyit megér. Reggel gyakran arra keltem, hogy az iPhone-om nem töltődött fel. A MagSafe-re miután csatlakozott a telefonom, csatlakoztatva van. Pont.

Egy év után is imádom a MagSafe-et

A Lightning jól szolgált nekünk, de a vezetékes töltés a múlt. Olyan világról álmodom, ahol az iPhone ugyanolyan vízálló, mint az Apple Watch, és úgy gondolom, ha a port eltűnik, a MagSafe az egyetlen lehetőség. A MagSafe nagyon Apple dolog.

Új lehetőségeket teremtett a kiegészítők számára

Mivel a MagSafe-fel töltöttem az iPhone-t, az összes tartozékomat MagSafe-re fejlesztettem. Íme néhány kedvencem:

Felpattintható plusz akksi

Jelenleg két MagSafe akkumulátorom van. A ChargeFast akkumulátort és az Anker MagSafe akkumulátort használom. Szeretem ezeket utazás közben, mert nem kell aggódnom a töltéshez szükséges kábel miatt. Amikor néhány hónappal ezelőtt a Disney Worldbe mentem, mindkettőt a táskámban tartottam, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. Mivel az iPhone 12 mini-t használom, elférne rajta és egy külső akkumulátor is a zsebemben.

Egy év után is imádom a MagSafe-et

Asztali dokkoló

A MagSafe a megfelelő számomra íróasztali használatra is. Nagyszerű dokkolót használtam az Anker-től, amely az iPhone-t a nap folyamán támasztva tartja, így tökéletes az Okta iPhone app használatához a munkám során végzett különböző webes szolgáltatásokhoz való hitelesítéshez.

Egy év után is imádom a MagSafe-et

A dokknak külön helye van az AirPods töltésére is. Minimalista és tökéletesen végzi a munkáját. Imádom, hogy milyen könnyű rátenni és levenni. Nem kell attól tartanom, hogy bármit megnyomok, vagy rosszul dugom be a kábelt.

Autós dokkoló

Nagyon szerettem a MagSafe-t is az autóban. Mint az íróasztalomnál, itt is könnyű betenni tölteni beszálláskor, majd egy pillanat műve onnan kikapni kiszálláskor. Jelenleg az ESR MagSafe kompatibilis Air Vent tartóját használom. Az egyik oldalán USB-C, a másikon USB-A van, így vezetés közben is tölthet.

Egy év után is imádom a MagSafe-et

Mi a MagSafe jövője?

Szeretném, ha az Apple olyan technológiát építene ki, amely lehetővé teszi az adatátvitelt a MagSafe-en keresztül, így amikor az autóban használják, csatlakozhat egy vezetékkel a CarPlayhez. Gyakran használom a Camo alkalmazást, amikor jobb webkamerát szeretnék a Mac gépemen, ezért inkább a Magsafe-t használnám, ha az a Mac-hez van csatlakoztatva.

Remélem, hogy a jövőben a MagSafe integrálódik a repülőgépekbe, szállodákba és kávézókba. Nem nyert meg a kiegészítő bejelentéskor, de ez az egyedüli mód, ahogy az utóbbi egy évben töltöttem az iPhone-omat."

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei