Debütált a Blackview első ívelt kijelzős üzleti csúcsmobilja

2023.08.21| (x)

A Blackview első ívelt kijelzős üzleti zászlóshajójának világpremierje, ma érkezik a Blackview A200 Pro 2.4K AMOLED kijelzővel, 108MP kamerával és 24 GB RAM-mal.

Feltörekvő technológiai márkaként a Blackview az A-sorozattal lépett elő. A Blackview 2023. augusztus 21-én világszerte piacra dobja első AMOLED kijelzővel ellátott üzleti zászlóshajó telefonját, az A200 Pro-t. 

Az A200 Pro nem csupán 2.4K 120Hz-es AMOLED Curved Display kijelzővel rendelkezik, de 108MP-es fő kamerával, Android 13-on alapuló, teljesen új DokeOS 4.0-val, 6nm-es Helio G99 processzorral és 66W-os gyorstöltési képességgel is felvértezett.

Debütált a Blackview első ívelt kijelzős üzleti csúcsmobilja

A Blackview A200 Pro kiemelkedik elegáns, szimmetrikus, kettős ívű dizájnjával és egyedi, kétlencsés kamera kialakításával; Daybreak Blue, Meteor Purple és Polar Night Black színekben kapható. Feltűnő megjelenésén túl az A200 Pro csúcsminőségű kijelzőt, kamerát, operációs rendszert, processzort és akkumulátort kínál.

Fantasztikus kijelző és hangzás

A prémium kategóriás vizuális utazás érdekében a Blackview A200 Pro 6,67 hüvelykes, 2,4K AMOLED ívelt kijelzővel büszkélkedhet, amelyet Corning Gorilla Glass 5 véd a karcoktól és amelyet dinamikus 120 Hz-es frissítési frekvencia fokoz a felhasználók zökkenőmentes vizuális megjelenítéséhez, valamint 240 Hz-es érintéses mintavételi frekvencia a precíz játékhoz. 

Debütált a Blackview első ívelt kijelzős üzleti csúcsmobilja

A Smart-PA Box hangszóró gazdag hangzást biztosít, míg a kijelzőbe épített optikai ujjlenyomat-érzékelő gyors és biztonságos hozzáférést biztosít. Az élénk, akár 1300 nites csúcsfényerővel rendelkező képernyő még napfényben is jól láhtató marad. Ráadásul a TÜV SÜD for Low Blue Light minősítés biztosítja a kék fény csökkentését, a felhasználók szemének kényelmét előtérbe helyezve.

Debütált a Blackview első ívelt kijelzős üzleti csúcsmobilja

Örökítse meg az emlékeket a részletgazdag kamerákkal!

Annak érdekében, hogy a felhasználók tiszta részletességgel örökíthessék meg emlékeiket, a Blackview A200 Pro egy hatalmas, 108MP-es Samsung ISOCELL HM6 érzékelővel rendelkezik, amely tiszta felvételeket biztosít nappal és éjjel egyaránt. 

Debütált a Blackview első ívelt kijelzős üzleti csúcsmobilja

A 8MP-es 117°-os széles látószögű objektív tájakat örökít meg teljes valójukban, míg a 2MP-es ultramakro objektív a legapróbb részleteket is megörökíti. 

A szelfik szerelmesei imádni fogják a 16MP-es Samsung előlapi kamerát, amely bármikor káprázatos fotókat készít. A legújabb ArcSoft 6.0 algoritmus által támogatott, továbbfejlesztett üzemmódok, például a HDR és a Super Night és még sok más módban merülhetnek el a felhasználók. A 2K 30fps szépségvideó-felvétellel az emlékek nem csak megörökítésre kerülnek, hanem életre kelnek.

Mint vajban a kés

A villámgyors és zökkenőmentes, a felhasználókra szabott élmény érdekében az A200 Pro a MediaTek Helio G99 processzorával felszerelt. Az akár 24 GB RAM (12 GB alap + legfeljebb 12 GB bővítés), 256 GB ROM és az akár 1 TB-os microSD bővítési lehetőséggel a játék, a streaming és a munka gyerekjáték. Az A200 Pro kiterjedt, 14.883 mm²-es hűtőrendszerének köszönhetően pedig a telefon mindig hűvös marad.

Debütált a Blackview első ívelt kijelzős üzleti csúcsmobilja

Android 13 alapú DokeOS 4.0, a megbízható társ az üzleti felhasználóknak

Az operációs rendszer tekintetében a Blackview A200 Pro vadonatúj, Android 13-on alapuló DokeOS 4.0-t vezet be. A teljesen új Workspace Business alkalmazás könnyedén integrálja a munkát és a magánéletet, növelve a nagyobb üzleti hatékonyságot, a nagyobb kényelmet és a magánélet szeparáltságát. 

Debütált a Blackview első ívelt kijelzős üzleti csúcsmobilja

Az EasyShare Business App segítségével a felhasználók útközben is megoszthatnak fájlokat internet nélkül, a Smart QR Business szkennelés pedig leegyszerűsíti a hálózatépítést, így még kényelmesebbé és privát szférát biztosít. A nemzetközi hívások navigálása gyerekjáték a Business Real-time Subtitle funkcióval.

Hosszú üzemidő és gyorstöltés

Ami az akkumulátor üzemidejét illeti, az A200 Pro egy 5050mAh-s akkumulátort tartalmaz, amely akár 576 órás készenléti időt és 9 órás non-stop videostreaminget kínál a felhasználóknak. A 66W-os szupergyors töltési képességének köszönhetően a felhasználók mindössze 20 perc alatt 30%-ról 80%-ra tölthetik fel, így mindig készen áll az indulásra.

Debütált a Blackview első ívelt kijelzős üzleti csúcsmobilja

Ár és elérhetőség

A Blackview A200 Pro már kapható a különleges, 199 dolláros early bird áron (az első 1000 megrendelésre korlátozva). Az első 200 vásárló egy pár intelligens Bluetooth fülhallgatót is kap ajándékba. Kattintson ide, hogy megszerezze a sajátját! 

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei