Cut the Rope: a varázslat elérhető!

2015.12.21| Phone Arena

A Cut the Rope fejlesztője, a ZeptoLab szeretné fenntartani a cuki kis figura miatt igen sokak által kedvelt játékot, így érkezett meg a Magic játék.

Ahogy az megszokott, OmNom, a kis cuki béka édességet akar enni, ezért pedig csillagokat kell gyűjteni. A csillagok eléréséhez a fizika törvényeit is figyelembe kell venni, ahogy a pályán végigviszi a játékos OmNomot. Ebben a játékban azonban a Mágia is megjelenik, így némi csavar is kerül a megoldandó pályákba, például egy úszó madár vagy éppen a főhős lesz kisebb, hogy átférjen az egérlyukon, egy egér, amely a sajtot követi vagy éppen szellemek kerülnek a pályára. Ezen kívül akad még gonosz varázsló is, maga a történet még soha nem volt ennyire fontos ebben a játékban. Természetesen itt is akad in-app vásárlási lehetőség, ám itt kikerülhetők, nem úgy, mint az előd Cut the Rope 2 játékban, ahol muszáj volt a játékhoz pénzt is költeni.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A játék során kristályokat is gyűjteni kell, ezekkel lehet kinyitni bizonyos tartalmakat vagy éppen továbbvinni a játékot, amikor OmNom éppen túlságosan tele van a folytatáshoz. A Cut the Rope: Magic 99 centbe kerül iOS-re, Androidon pedig ingyenes, bár reklámokat is tartalmaz, ezeket kikerülve szintén 99 centet kell fizetni érte. Aki szereti a sorozatot, érdemes rászánni ezt a pénzt.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei