Csúnyán laggol a Galaxy S21 kamera appja

2021.05.13| SamMobile

A Samsung Galaxy S21 telefonjain található kameraalkalmazás frusztrálóan laggol. Önnél is?

Nem tagadható, hogy a Samsung kiemelt telefonjain található kamerák elképesztően sokoldalú fényképezési élményt kínálnak. A nagy felbontású zoomtól kezdve a 8K videofelvételig és egyéb divatos dolgokig, például a dedikált Éjszakai és Pro módok között, mindent megkapunk, ha Galaxy zászlóshajót vásárolunk, még akkor is, ha a legjobb dolgokat a legdrágább és legnagyobb modelleknek tartják fenn (az Ultra változatoknak).

A Samsung kameraalkalmazása szintén az egyik leginkább intuitívabb app, de egy dolgot valóban meg kell oldania a koreai óriásnak, ez a kamera alkalmazás teljesítménye, amikor fontos pillanatokat örökít meg.

Vessen egy pillantást az alábbi videóra, amely bemutatja a Samsung kameraalkalmazását a Galaxy S21+ modellen. Figyelje meg, milyen őrült dadogás és késés van, amikor a nagyítás és a kicsinyítés közben váltogat a készítő a különböző zoomszintek között? A Galaxy S21 Ultra a Galaxy S21 is érintett.

Ha egy random személynek megmutatja a képernyőfelvételt és megkéri, hogy találja ki, hogy ez egy zászlóshajó telefonról vagy egy büdzsé eszközről származik, akkor jó eséllyel, ha nem is mind, azt fogja mondani, hogy ez utóbbi (bár egyesek valószínűleg rámutatnak, hogy olcsó telefon nem rendelkezne mindezekkel a zoom szintekkel, de most nem ez a lényeg).

Háromszoros zoom, 3 másodperc alatt?

Sajnos a Galaxy S21, az S21 + és az S21 Ultra a Samsung legmagasabb kategóriájú három telefonja, amelyeket jelenleg megvásárolhat és bár képalkotó képességeik elképesztőek, mindezen kamerák használatának élménye más. Mindez a késés gyakran megakadályozhatja, hogy időben elkészítse a megfelelő képet. Néhány késés itt és ott rendben lenne, de ez túl gyakran történik a Galaxy S21 sorozatú telefonokon.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Csúnyán laggol a Galaxy S21 kamera appja

Nem csak a nagyítás és a kicsinyítés nem történik olyan simán, mint kellene. Gyakran a felvételi módok listájának felhozása, majd az egyik kiválasztása is sok időt vehet igénybe. Meglepő módon úgy tűnik, hogy a kameraalkalmazás lassulásai kifejezettebbek a Galaxy S21 sorozatban, mint a korábbi zászlóshajók - az Exynos variánsokat használom, de lefogadnám, hogy ugyanazok a lassulások problémát jelentenek a Snapdragon változatoknál is.

A Samsung legújabb zászlóshajója általában szupergyors, emiatt a kameraalkalmazás laggolása annál is inkább feltűnő. A Samsungnak ezt meg kell oldania, méghozzá gyorsan. Ki kell hoznia egy szoftverfrissítést, amely optimalizálja a fényképezőgép teljesítményét a meglévő zászlóshajókon, és gondoskodnia kell arról, hogy a jövőbeli modelleken ez soha ne legyen elsődleges probléma, mert semmi sem rosszabb, mint egy közel félmillió forintos okostelefon vásárlása a csúcsminőségű kamerák csak azért, hogy megállapítsuk, hogy a képkészítési élmény inkább hasonlít ahhoz, amit egy 60 ezer forintos eszközön találna.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei