Brutális akció brutális telefonért!

2019.05.28
Címkék:

ulefone

,

armor

,

64

,

tomtop


11 óra aktív képernyőidő 60.000 forintért!

Az Ulefone termékcsaládot mindig kiváló ár-érték arány, jó műszaki jellemzők és szemet gyönyörködtető kialakítás jellemezte, de a hatodik generációs telefonok különösen érdekesek voltak. A gyártó azonban néhány hónap múlva fontosnak találta a népszerű eszköz módosított változatának kiadását. Brutális akció brutális telefonért!

Az új Ulefone Armor 6E megjelenése nem különbözik elődjétő, egyszerűen lehetetlen megkülönböztetni őket. A készülék megkapta az IP68/IP69K vízálló szabványt, amelynek a gumis hátoldalán helyezkedik el egy 16 és egy 2 MP-es kamera valamint az ujjlenyomatolvasó. Az elején egy nagy, 6,2 hüvelykes 2246 x 1080 pixel felbontású FHD+ kijelző található, ami Gorilla Glass 5 védelmet kapott.   

 Brutális akció brutális telefonért!

Az Ulefone Armor 6E a Helio P70 processzorral rendelkezik, amihez párosul 4GB Ram és 64GB tárhely. A készülék MicroSD kártya segítségévél akár 256Gb-ig is bővíthető. Egy 5000 mAh-es akkumulátornak köszönhetően a gyártó egy töltésből több mint 10-11 órányi aktív képernyőidő ígér.

 Brutális akció brutális telefonért!

A készülék most a TomTop oldalán egy elég komoly 46% akciós kapott, így 110.000 forint helyett megvásárolhatjuk vámmentesen mindössze 60.000 forintért.  Siess mert már csak a korlátozott készletből lehet választani.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


  Igen, mobilszolgáltatónál
  Igen, GSM boltokban
  Igen, magyar webshopokban
  Igen, külföldi webshopokban
  Igen, nagy offline áruházakban
  Nem tervezek mobilt venni  Korábbi szavazások eredményei