Boostold hatékonyságod: ismerd meg az új focusOS-t!

2024.05.14| 9to5mac
Címkék:

ipad

,

mac

,

apple focusOS

,

apple


Optimalizáld munkádat: az új focusOS segítségével az iPad-ot áthelyezheted a Macre és hasznos funkciókat élvezhetsz a koncentrált munkához.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Michael Tigas, a fókuszált munka híres alakja, most új alkalmazással lépett elő a piacon, melyet focusOS névre keresztelt. Az új alkalmazás célja, hogy a különböző Apple eszközök segítségével, a zavaró tényezők minimalizálásával növelje a felhasználók produktivitását és koncentrációját.

Az egyik legizgalmasabb új funkció, melyet a focusOS kínál, az a képesség, hogy az iPad fókuszát könnyedén át lehet helyezni a Macre. Ennek révén a felhasználók gyorsan és hatékonyan tudják kezelni az aktív alkalmazásokat, miközben minimalizálják a figyelemelterelés lehetőségét.

A Macen való alkalmazások egyszerűen elsötétíthetők vagy akár teljesen eltüntethetők, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben a munkájukra koncentráljanak.

Boostold hatékonyságod: ismerd meg az új focusOS-t!

Michael Tigas elmondása szerint az iPad által biztosított fókusz szintje olyan mentális koncentrációt kínál, amelyet a Macen nehéz elérni. A focusOS segítségével most már ez a fókusz könnyedén áthozható a Macre, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy maximálisan kihasználják mindkét platform előnyeit.

Az alkalmazás egyik kiemelkedő tulajdonsága az is, hogy a felhasználók egy dimmer segítségével állíthatják be a háttérben futó alkalmazások fényerejét, így teljes mértékben szabályozhatják a környezetüket és a figyelmüket.

Fókuszált munka érdekében...

A focusOS további számos funkciót kínál, melyek segítenek a felhasználóknak a legfontosabb dolgokra összpontosítani, és minimalizálni a figyelemelterelő tényezőket. Ezek közé tartozik:

- Felhasználó által konfigurálható környezetek: Lehetőség van különböző fókuszbeállítások létrehozására különböző alkalmazásokhoz és helyzetekhez.

- Alkalmazásokhoz való hozzáférés letiltása: A felhasználók blokkolhatják azokat az alkalmazásokat vagy weboldalakat, melyek gyakran elterelik figyelmüket.

- Környezeti hangok integrációja: A focusOS beépített környezeti hangokat kínál, így segítve a felhasználókat a zajos környezetek elkerülésében és a koncentráció javításában.

- Shortcuts alkalmazás támogatása: Automatizálás és gyors hozzáférés különböző környezetekhez az iPhone és iPad rendszereken keresztül.

Boostold hatékonyságod: ismerd meg az új focusOS-t!

Összefoglalás

Az Apple Focus rendszere már alapvetően segít a felhasználóknak abban, hogy minimalizálják a figyelemelterelő tényezőket eszközeiken. Michael Tigas focusOS alkalmazása azonban egy újabb lépést jelent ezen a téren, és hatékony megoldást kínál a fókuszált munkához.

Az ingyenesen letölthető focusOS alapvetően ingyenesen elérhető, de a teljes körű funkcionalitáshoz előfizetés szükséges, melynek ára 3,99 dollár havonta vagy 19,99 dollár évente.

Az új alkalmazás ígéretes lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék maximalizálni a termelékenységüket és koncentrációjukat az Apple eszközeiken.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei