Blackview A95: A Blackview legszebb telefonja

2022.02.15| (x)

A Blackview A95, az A-sorozat új zászlóshajója, különleges színekkel és igéretes kamerával érkezik

Február 21-től lesz kapható a Blackview A95, az A-sorozat új zászlóshajója. A cég az új készülékkel elsősorban az esztétikára, az akkumulátor-teljesítményére és a gyenge megvilágítású fényképezésre erősített rá.

 

A legújabb záró eljárásokat és technológiákat alkalmazva, az ICM-eljárás, a vákuumos galvanizálási eljárás, a 8 rétegű vákuum-nano-optikai bevonat és a 3D lézertechnológiának hála a készülék hátlapja és lapított kerete csillogó és áttetsző hatást eredményez. A vonzóbb megjelenés érdekében az A95 feltűnő színfoltokat is kapott, így Summer Ocean Blue, Aurora Night Black és a Fantasy Galaxy Rainbow elnevezésű színekben lesz kapható a telefon. A látványos megjelenés mellett 8,55 mm vékony és 195 g könnyű okostelefont kínál a felhasználóknak a gyártó.

 

 Blackview A95: A Blackview legszebb telefonja

A gyenge fényviszonyok melletti fotózás érdekében a telefon egy 20 MP-es Sony® IMX376 érzékelt kapott, emellett 4 az 1-ben pixel binning technológia és újramozaikolási algoritmusoknak köszönhetően a fényképek éjszaka szuperfényesek, nappal pedig ultratiszták lesznek a cég ígérete szerint. A fényképezőgép Super Night Mode 2.0, HDR 2.0, Portré mód és PortréColor módokat is kapott.

 Blackview A95: A Blackview legszebb telefonja

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Blackview A95 az androidos Doke operációs rendszer 2.1-es verzióját futtatja. A korábbi verziókhoz képest a Doke OS 2.1 áttervezte a háttérképeket, ikonokat és egyéb elemeket.

 

Az A95 4380 mAh-s akkumulátor a laboratóriumi eredmények szerint akár 7 óra HD film streaming és 25 óra zenehallgatás támogatására is képes. A töltés felgyorsítása érdekében támogatja a 18 W-os gyorstöltést, amely 41 perc alatt 60%-kal, 80 perc alatt 100%-kal tölti fel az akkumulátort.

 

A készülék február 21-től 23-ig Early Bird ajánlatokkal elérhető. Az Early Bird akció keretében 139,99 dolláros áron, azaz kb 44 ezer forintos áron lehet hozzájutni majd a telefonoz, amihez, ha még az ÁFA-t is hozzáadjuk (mivel kínai raktárból érkezik ezért ÁFA és vám is terhelheti), akkor is kb 56 ezer forintból megkapható ÁFA-val.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei