Bemutatták a Honor Magic4 Ultimate-t

2022.03.19

A készülék négyes kamerarendszere a világ első kettős free-form lencséjét alkalmazza

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A HONOR bejelentette a Honor Magic4 Ultimate okostelefont. A készülék négyes kamerarendszere a világ első kettős free-form lencséjét alkalmazza és számos innovatív megoldással biztosít lenyűgöző fotós és videós képességeket. A HONOR Magic4 Ultimate a DxOMark okostelefonos kamerákat összesítő listájának első helyén szerepel.

 

 Bemutatták a Honor Magic4 Ultimate-t

Kamera - képalkotó rendszer

A HONOR Magic4 Ultimate az eddigi legerőteljesebb és sokoldalúbb kamerarendszert mutatja be a HONOR okostelefonok között. A rendszer az alábbi részeket tartalmazza:

  • 50 MP-es széles látószögű kamera 8 lencsetaggal (8P)
  • 64 MP-es ultraszéles látószögű kamera kettős free-form lencsével
  • 64 MP-es periszkópos telefotó kamera
  • 50 MP-es spectrum enhanced kamera
  • Továbbá egy saját fejlesztésű képfeldolgozásért felelős processzor

 

A HONOR Magic4 Ultimate a DxOMark okostelefonos kamerákat összesítő listáján megszerezte az első helyet, különösen a fotózás és a zoom terén, a videózást tekintve pedig az elsők között teljesített

 

Az 50 MP-es széles látószögű kamera 1/1,12 hüvelykes szenzora az eddigi legnagyobb a HONOR okostelefonok között, az f/1,6 rekeszérték pedig kimagasló fényérzékeléssel bír, ami akár az 1 hüvelykes, f/1,8 rekeszértékű szenzorokkal is képes felvenni a versenyt. A Honor Magic4 Ultimate tisztább és élénkebb képeket biztosít éjszaka vagy kevés fény mellett, a fotó tárgya pedig jobban kivehető. Az egyedileg fejlesztett 8P kamerával a kép középpontjában 37%-kal, a széleken 30%-kal élesebb képeket biztosít, így a fotók és videók még zoomolás közben is részletgazdagabbak. Az 50 MP-es széles látószögű kamera jelentősen csökkenti az erős fényforrások okozta becsillanást, köszönhetően a tükröződést gátló bevonatnak (Ultra Anti-Reflection, UAR) és az IR blokkoló szűrőnek (Infra-Red Cutoff Filter, IRCF).

 

A 64 MP-es ultraszéles kamera 126°-os látószögön keresztül örökíti meg a tájat, a kettős free-from lencse pedig hatékonyan csökkenti a széles látószögű kamerákkal készített képeknél tapasztalt torzítást, ami így mindössze 0,5%-os a kép szélén. A HONOR Magic4 Ultimate nagy látószöget biztosít képek és videók készítésekor is.

 

A távoli tárgyak megörökítését a 64 MP-es periszkópos telefotó kamera segíti beépített optikai képstabilizátorral és a fusion computational photography technológiával, emellett 3,5x-ös optikai és akár 100x-os digitális zoomot biztosít. Az 50 MP-es spectrum enhanced kamera, ami a HONOR első hajlítható csúcskészülékében, a Magic V-ben debütált, nagyobb színspektrum lefedésére képes. Kedvezőtlenebb körülmények közt is több részletet mutat meg, így kiválóan használható például ködben is.

 

A HONOR Magic4 Ultimate támogatja a Magic-Log2 videoformátumot. A formátum az új kameraegység segítségével 15%-kal nagyobb dinamikatartományt biztosít felvétel közben. Mindemellett az új 3D LUT (Look Up Table) mozifilm-minőségű színárnyalatokkal gazdagítja a felvételeket, így a HONOR Magic4 Ultimate-tel HDR10+ videók készíthetőek kedvezőtlen fényviszonyok közt is, és filmes hatásokkal nyújt felvételkészítési lehetőséget.

 

Processzor

A HONOR Magic4 Ultimate-ben Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G mobilplatform található. A HONOR további rendszeroptimalizációval, gördülékenységgel és optimálisan energiafogyasztással aknázza ki a mobilplatformban rejlő lehetőségeket, ugyanakkor kevesebb hőt termel a készülék működésben közben, és alacsonyabb késleltetést biztosít a jobb felhasználói élményért.

 

Kijelző

A 6,81 hüvelykes következő generációs LTPO kijelző élénk megjelenítést biztosít, és támogatja az adaptív képfrissítési rátát. A kijelzője továbbá 1920 Hz-es Pulse Width Modulation (PWM) értékkel bír. A HONOR Magic4 Ultimate a DxOMark Android okostelefonok kijelzőit értékelő listájának az élére került 95 ponttal.

 

A telefon  Android 12 mobil operációs rendszeren alapuló Magic UI 6.0 megjelenéssel működik.

 

Szín és elérhetőség

A HONOR Magic4 Ultimate fekete és fehér színben lesz elérhető, és az év folyamán érkezik a kínai piacra, ára 7999 RMB, ami kb 420 ezer forint

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokÉrkezik a pénztárcabarát Honor Magic4 Lite!

Érkezik a pénztárcabarát Honor Magic4 Lite!

2022.03.17
| GsmArena
300 euróval lesz olcsóbb a Honor Magic4 Lite mint a zászlóshajó nagytestvérei.
Bemutatták a Honor Magic4 Ultimate-t

Bemutatták a Honor Magic4 Ultimate-t

2022.03.19
A készülék négyes kamerarendszere a világ első kettős free-form lencséjét alkalmazza
Hazánkba is érkezik a Honor Magic4 sorozat

Hazánkba is érkezik a Honor Magic4 sorozat

2022.05.06
| GsmArena
Május 12-én mutatják be az európai piacra szánt Honor Magic4-et és Magic4 Pro-t.
Tudj meg többet a mobil képalkotás jövőjéről

Tudj meg többet a mobil képalkotás jövőjéről

2022.06.10
A Counterpoint Research webináriumán a Honor és egyéb iparági szakértők osztották meg elképzeléseiket

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei