Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note 9!

2018.08.09

Végre lehullt a lepel - az elmúlt hónapok pletykái után a Samsung bemutatta új csúcskészülékét a Samsung Galaxy Note 9-et, ami hazánkban augusztus 24-én kerül a boltokba.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A dél-koreai gyár zászlóshajója 6,4 colos Super AMOLED kijelzője az ígéretek szerint tökéletesen vizuális élményt nyújt, míg az AKG sztereó-hangszóróknak és a Dolby Atmos technológiának köszönhetően a telefon hangzása is maximálisan valósághű. A Note 9 lelkét a Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 chipset adja, amit a nyolcmagos processzor és 6, illetve 8 GB Ram egészít ki. Bár a telefonon jelenleg az Android 8.1-es verziója fut, a jövőben természetesen frissíthető lesz az Android Pie-ra is. Ahogy arról már korábban is írtunk, egész biztos, hogy nem kell óvatosan bánnunk az adatokkal, hiszen a Note 9 128, illetve 512 GB-os belső tárhellyel érkezik, de ezt akár 1 TB-ra is bővíthetjük memóriakártya segítségével.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note 9!

A Note széria legjellegzetesebb kiegészítője, az S Pen is marad, sőt rengeteg fejlődött: segítségével egyetlen kattintással készíthetők szelfik, csoportképek, léptethetők a diák prezentáció közben, elindíthatók és megállíthatók a videók, de számos egyéb funkció is elérhető egyetlen gombnyomásra. A fejlesztők pedig még idén, a saját applikációikba is integrálhatják majd az S Pen új, fejlett BLE megoldásait.

Ami a multimédás lehetőségeket illeti, a gyártó szerint a Samsung Galaxy Note9 kamerája a Samsung eddigi legjobbja. A főkamera természetesen kétszer 12 MP-es, rendelkezik optikai zoommel, LED villantóval és automatikis HDR funkcióval is. A mobil azonnal jelzi, ha hibát észlel az elkattintott képen, így a felhasználók rögtön készíthetnek egy új fotót anélkül, hogy elszalasztanák a pillanatot. Ha a kép elmosódott, a fénykép alanya pislogott, ha foltos a lencse vagy a megvilágítás rontja a képminőséget, azonnal megjelenik egy figyelmeztetés a képernyőn. Természetesen a Samsung nem feledkezett meg a szelfi kameráról sem, ami 8 MP-es és számos hasznos funkció segít a legjobb szelfik elkészítésében.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note 9!

Az új okostelefon emellett támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést és az IP68-as por- és vízállóságon kezdve, a Samsung Health és a Samsung Pay szolgáltatásokig az összes prémium Galaxy-technológiát felsorakoztatja. A Galaxy Note9-en tárolt adatokat a Samsung biztonsági platformja, a Samsung Knox óvja, amelyet olyan biometrikus biztonsági funkciókkal láttak el, mint az ujjlenyomat-olvasó, az írisz-szkenner, valamint az arcfelismerő technológia.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note 9!

A Samsung Galaxy Note 9 hazánkban augusztus 24-én jelenik meg, de már mától akciósan előrendelhető, ebben az esetben (készülékcserével) 30 ezer forintos kedvezményt biztosítanak a cég partnerei a 128 GB-os modell 334990 Ft-os árából.


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei