Bemutatjuk az iPad Pro új nano-textúrájú kijelzőjét (videókkal)

2024.05.15| 9to5 Mac

Egyre több helyre megérkeztek az első M4 iPad Pro- tesztek, amelyek legtöbbje az új OLED képernyőkre, az M4 chipre és az ultravékony kialakításra összpontosít.

Ha már az új nano-textúrájú üveg opció mélyreható vizsgálatára vadászott, Tyler Stalman új videója bemutatja. A videóban Tyler néhány kiváló összehasonlítást mutat a szabványos kijelző és a nano-textúrájú megjelenítési lehetőségek között. 

Jól látható, hogy a nano-textúrájú bevonat kiválóan csökkenti a tükröződést. Amint a videó is elmagyarázza, a nano-textúrájú bevonat azonban „bizonyos szögekből kis mértékben csökkenti a kontrasztarányt”, és „a feketéket nem mindig érezni annyira gazdagnak” a szabványos üvegkonfigurációhoz képest.

A mellékhatások ellenére Tyler azt mondja, hogy továbbra is „nagyon előnyben részesíti” a nano-textúra opciót. A nano-textúra emellett kevesebb ujjlenyomatot vonz, mint a szabványos üveg, mondja.

Bemutatjuk az iPad Pro új nano-textúrájú kijelzőjét (videókkal)

Mi a helyzet az Apple Pencil használatával a nano-textúrájú felületen? Tyler szerint „sokkal inkább papírnak tűnik”, mint korábban. „Megvan az az enyhe textúrája és ellenállása, ami éppen hiányzik a hagyományos üvegből” – mondja.

Úgy tűnik, az Apple nem sok tesztelőnek küldött nano-textúrájú üveg iPad Pro konfigurációt – ami talán annak a jele, hogy szerinte a legtöbb embernek a szabványos üvegkonfigurációt fogja választani. Végül is a nano-textúra opció csak az 1 TB-os és 2 TB-os konfigurációkban érhető el.

Tekintse meg Tyler videóját alább, hogy alapos pillantást vethessen az M4 iPad Pro új nano-textúrájú kijelzőjére. Alább egy videót is talál Chris Lawley-től, aki szintén lehetőséget kapott a nano-textúrájú kijelző modelljének áttekintésére.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei