Bejelentést tett a Honor

2021.07.20| Honor

A HONOR bejelentette, hogy a Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik új szériája, valamint felfedte a HONOR Magic3 sorozat részleteit.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A HONOR a mai napon csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit. Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez, hogy értékes meglátásokat osszanak meg arról, hogy az AI és az 5G hogyan teszi lehetővé mindenki számára az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokat.

A beszélgetés során Cristiano kifejtette a Qualcomm azon törekvését, hogy az 5G és az AI technológiákban rejlő lehetőségeket felszabadítva a felhasználók számára még különlegesebb élményt nyújtson. Izgatottan jelentette be továbbá, hogy a HONOR az első olyan készülékgyártók között van, amelyek Snapdragon 888 Plus platformon működő okostelefont dobtak piacra, és felhívta rá a figyelmet, hogy a két márka rövid idő alatt milyen eredményeket ért el együtt.

George kiemelte, hogy a közelgő HONOR Magic3 sorozatot a Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik, megjegyezve: „A több mint 20%-kal nagyobb AI teljesítményt nyújtó Snapdragon 888 Plus több neurális hálózat egyidejű futtatására is képes. Ez biztosítja a HONOR Magic3 sorozat számára a legjobb mobil- és kameraélményhez szükséges rugalmasságot."

Bejelentést tett a Honor

A Global CEO Tech Talk volt az első alkalom, amikor a vállalat többet is megosztott a HONOR Magic3 sorozat formatervezési inspirációjáról, megjegyezve, hogy a közelgő okostelefont a Magic Hour színei ihlették, amely a fotózás és videózás világában arról híres, hogy a legjobb napszak a fényképezéshez.

A napnyugta előtti vagy napfelkelte utáni 15-20 perces időszakban, amikor a nap -6° és -4° között van a horizont alatt, az ég sötétkék színben világít. Amikor a nap -4° és 6° között van a horizont felett, az ég rózsaszín, vagy rózsaszín-arany árnyalatú. Ezek a Magic Hour alatti színfázisok adták a HONOR Magic3 sorozat két színének nevét: Blue Hour és Golden Hour.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei