Bazaart 8 év után Androidon is

2020.09.07| Android Police

A népszerű iOS-es fotószerkesztő, a Bazaart 8 év után érkezett Androidra, ideje tehát kreatívnak lenni karantén idején is.

Ahogy a karantén elhúzódik az Egyesült Államokban, sokan kreatív megoldást keresnek, hogy egészséges módon szabadítsák fel pánikjukat. Az egyik lehetséges megoldás a Bazaart, egy képszerkesztő és -tervező alkalmazás, amelyet az iOS-felhasználók 2012-ben az App Store-ban való elindítása óta nagyra értékelnek. Most végre bejutott a Google Play Áruházba, hogy az Android rajongói is csatlakozhassanak a mókázásba.

Bazaart 8 év után Androidon is

Stas Goferman társalapító és vezérigazgató elmondta, hogy a vállalat évek óta kapja az androidos felhasználók kéréseit és az alkalmazás mostani kiadásának oka részben a COVID-19 járványnak köszönhető. Mindenki kevesebb időt tölt el kint, annál többet nyomkodja cserében a telefont és hát ki ne szeretné a képszerkesztő appokat?

Szerencsére úgy tűnik, hogy Bazaartra megérte várni. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan dolgokat hajtsanak végre, mint például a fotók hátterének azonnali eltávolítása, matricákkal és szöveggel történő átalakítása, egyszerű megosztás JPG vagy átlátszó PNG fájlként. Az alkalmazás valójában előfizetést is kínál, amely természetesen több funkciót tesz elérhetővé és eltávolítja a vízjelet az exportált képekből. A Bazaart letölthető a Playről. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei