Baciölő tokkal érkezett az LG füles

2020.08.12| LG

Baktériumölő hatású töltőtokkal érkezik az LG legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, rögtön két modell képében is.

Két új, vezeték nélküli LG TONE Free fülhallgatót (HBS-FN6 és HBS-FN4) dobott piacra az LG Magyarországon. A Meridian hangtechnológiájával mindkét készülék különleges hangélményt és élethű hangzást kínál. Az LG HBS-FN6 az iparág első UVnano tokjával felvértezett, ez töltés közben képes eltávolítani egyes baktériumokat a fülhallgatóról. Az új, csatorna formájú kialakítás kényelmes illeszkedést biztosít, mindkét termék matt fekete (Stylish Black) és csillogó fehér (Modern White) színben is elérhető.

A fülhallgatók az LG hosszú távú audiopartnere, a Meridian HSP (Headphone Spatial Processing) térhatású hangtechnológiájának új dimenzióját hozzák el a digitális jelfeldolgozással (Digital Signal Processing, DSP), amelyet a Meridian immár 25. éve tökéletesít. A DSP tökéletesen tiszta énekhangokat szólaltat meg.

Baciölő tokkal érkezett az LG füles

Mindkét TONE Free modell négyféle egyedi, a Meridian által kifejlesztett hangbeállítást kínál, melyek a tökéletesen testre szabott élményt szolgálják: a Természetes mód autentikus és kiegyenlített, természetes hangzást kelt; a Belemerülő mód kiterjesztett térhatást generál, a Basszuskiemelés felerősíti a basszus hangokat, a Magaskiemelés pedig az énekhangokat teszi tisztán hallhatóvá.

A megfelelően illeszkedő fülhallgatók szorosan simulnak a fülbe, így ki tudják szűrni a leginkább zavaró külső zajokat, a környezeti hang mód azonban azt is lehetővé teszi, hogy a fülhallgató viselője egyetlen érintésre egyből újra hallja a körülötte zajló eseményeket.

Baciölő tokkal érkezett az LG füles

A magasabb kategóriát képviselő HBS-FN6 az LG egyedi, UVnano töltőtokjával érkezik, amely biztonságos tárolást, problémamentes töltést és fokozott higiéniát kínál. Beépített ultraibolya fény alkalmazásával az LG vékony töltőtokja elpusztítja a kóli és sztafilokokkusz baktériumok 99,9 százalékát a hipoallergén szilikon füldugóról és annak belső felületeiről.

A kompakt töltőtok akár egyórás zenehallgatást is képes szolgáltatni csupán ötpercnyi töltési idővel. Teljesen feltöltött állapotban mindkét modell akár hat órán át használható, az UVnano tok pedig további 12 órányi üzemidőt biztosít, így a fülhallgatók összesen akár 18 órán át is üzemképesek.

Baciölő tokkal érkezett az LG füles

Az új LG TONE Free termékek könnyen használható, tartós kivitelben érkeznek: mindkét modell IPX4 besorolással rendelkezik, azaz ellenálló a fröccsenő vízzel, az esővel és az edzés közbeni verejtékkel szemben. Mind a HBS-FN6, mind pedig a HBS-FN4 kényelmes hozzáférést biztosít a csatlakoztatott okostelefonon használt Google vagy Siri hangalapú asszisztensekhez. A fülhallgatókba beépített, személyre is szabható érintés alapú parancsokkal a hallgató elindíthat, megállíthat vagy továbbléptethet egy zenét, de a hangerőt is változtathatja anélkül, hogy a telefonért nyúlna. A két új LG TONE Free modell már Magyarországon is elérhető.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
  Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
  eNeked 67 170 Ft
  Mojuma Working Kft. 67 300 Ft
  i-Shop Webáruház 67 460 Ft
  Apple iPhone SE 2020 128GB
  Apple iPhone SE 2020 128GB
  eNeked 162 770 Ft
  i-Shop Webáruház 162 980 Ft
  UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 164 000 Ft
  Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB 12GB RAM Dual
  Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB 12GB RAM Dual
  eNeked 324 870 Ft
  Telefoncenter Webáruház 325 000 Ft
  UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 333 900 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei