Baciölő tokkal érkezett az LG füles

2020.08.12| LG

Baktériumölő hatású töltőtokkal érkezik az LG legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, rögtön két modell képében is.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Két új, vezeték nélküli LG TONE Free fülhallgatót (HBS-FN6 és HBS-FN4) dobott piacra az LG Magyarországon. A Meridian hangtechnológiájával mindkét készülék különleges hangélményt és élethű hangzást kínál. Az LG HBS-FN6 az iparág első UVnano tokjával felvértezett, ez töltés közben képes eltávolítani egyes baktériumokat a fülhallgatóról. Az új, csatorna formájú kialakítás kényelmes illeszkedést biztosít, mindkét termék matt fekete (Stylish Black) és csillogó fehér (Modern White) színben is elérhető.

A fülhallgatók az LG hosszú távú audiopartnere, a Meridian HSP (Headphone Spatial Processing) térhatású hangtechnológiájának új dimenzióját hozzák el a digitális jelfeldolgozással (Digital Signal Processing, DSP), amelyet a Meridian immár 25. éve tökéletesít. A DSP tökéletesen tiszta énekhangokat szólaltat meg.

Baciölő tokkal érkezett az LG füles

Mindkét TONE Free modell négyféle egyedi, a Meridian által kifejlesztett hangbeállítást kínál, melyek a tökéletesen testre szabott élményt szolgálják: a Természetes mód autentikus és kiegyenlített, természetes hangzást kelt; a Belemerülő mód kiterjesztett térhatást generál, a Basszuskiemelés felerősíti a basszus hangokat, a Magaskiemelés pedig az énekhangokat teszi tisztán hallhatóvá.

A megfelelően illeszkedő fülhallgatók szorosan simulnak a fülbe, így ki tudják szűrni a leginkább zavaró külső zajokat, a környezeti hang mód azonban azt is lehetővé teszi, hogy a fülhallgató viselője egyetlen érintésre egyből újra hallja a körülötte zajló eseményeket.

Baciölő tokkal érkezett az LG füles

A magasabb kategóriát képviselő HBS-FN6 az LG egyedi, UVnano töltőtokjával érkezik, amely biztonságos tárolást, problémamentes töltést és fokozott higiéniát kínál. Beépített ultraibolya fény alkalmazásával az LG vékony töltőtokja elpusztítja a kóli és sztafilokokkusz baktériumok 99,9 százalékát a hipoallergén szilikon füldugóról és annak belső felületeiről.

A kompakt töltőtok akár egyórás zenehallgatást is képes szolgáltatni csupán ötpercnyi töltési idővel. Teljesen feltöltött állapotban mindkét modell akár hat órán át használható, az UVnano tok pedig további 12 órányi üzemidőt biztosít, így a fülhallgatók összesen akár 18 órán át is üzemképesek.

Baciölő tokkal érkezett az LG füles

Az új LG TONE Free termékek könnyen használható, tartós kivitelben érkeznek: mindkét modell IPX4 besorolással rendelkezik, azaz ellenálló a fröccsenő vízzel, az esővel és az edzés közbeni verejtékkel szemben. Mind a HBS-FN6, mind pedig a HBS-FN4 kényelmes hozzáférést biztosít a csatlakoztatott okostelefonon használt Google vagy Siri hangalapú asszisztensekhez. A fülhallgatókba beépített, személyre is szabható érintés alapú parancsokkal a hallgató elindíthat, megállíthat vagy továbbléptethet egy zenét, de a hangerőt is változtathatja anélkül, hogy a telefonért nyúlna. A két új LG TONE Free modell már Magyarországon is elérhető.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei