Az iPhone 15 Ultra - nem a Pro Max - Galaxy S23 Ultra szintű zoom kamerával rendelkezhet

2023.08.21| Phone Arena

Az iPhone 15 pletyka ciklus kezdeti szakaszában úgy vélték, hogy a csúcskategóriás modell iPhone 15 Ultra és nem iPhone 15 Pro Max néven lesz ismert.

Ezek a pletykák fokozatosan veszítettek lendületükből, mivel az újságírók visszatértek ahhoz, hogy az iPhone 14 Pro Max utódját iPhone 15 Ultra néven emlegessék. Lehet, hogy ismét hozzá kell szoknunk az Ultra elnevezéshez, ha hinni lehet egy új szivárgásnak.

Az AppleInsider munkatársa, Andrew O'Hara szerint több forrás is azt mondta neki, hogy a csúcsmodell valóban iPhone 15 Ultra néven lesz ismert. Korábbi pletykák szerint az Apple nagyobb különbséget hozna létre a két prémiummodell között, és a különbségek tükrözése érdekében az Ultra becenevet a nagyobb Pro modellre használnák.

Az iPhone 15 Ultra - nem a Pro Max - Galaxy S23 Ultra szintű zoom kamerával rendelkezhet

Korábban azt várták, hogy az iPhone 15 Ultra 5x-6x optikai zoommal rendelkező teleobjektívvel rendelkezik majd, de O'Hara állítása szerint a telefon 10x-es zoommal fog rendelkezni, amivel közvetlen versenybe száll a Samsung Galaxy S23 Ultra telefonjával, amely az egyik legjobb kamerás telefon, és a zoomolási képességek tekintetében kiemelkedően teljesít. 

Hogy a telefon dedikált 10x-es objektívvel rendelkezik-e, vagy a 10x-es zoomhoz szenzorkivágást fog használni, az egyelőre nem tiszta. Arra is van halvány esély, hogy változó zoomobjektívvel rendelkezik majd, amely két különböző zoomot tesz lehetővé.

Egy februári pletyka egy megbízható kiszivárogtatótól azt állította, hogy az iPhone 15 Ultra fényesebb kijelzővel rendelkezik majd, mint a Pro.

Ezt leszámítva a két csúcsmodell alapvetően ugyanaz lesz. Persze az Ultra nagyobb, 6,7 hüvelykes képernyővel és nagyobb akkumulátorral rendelkezik majd, de ez már most is így van. O'Hara tweetjei összhangban vannak a korábbi jelentésekkel, amelyek szerint mind az iPhone 15 Pro, mind a 15 Ultra titánkeretet, némító kapcsoló helyett Action gombot és a 3 nm-es A17 Bionic chipet kapja majd.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Várhatóan vékonyabb keretekkel és új kameraobjektívekkel is rendelkeznek majd. Egyes hírek szerint az alaptároló 256 GB-ra nő, a nagyobb kapacitású modellek pedig 8 GB RAM-mal rendelkezhetnek.

Több jelentés szerint az iPhone 15 Pro ára 100 dollárral emelkedhet, és a csúcsmodell 200 dolláros modellárat is elérhet. Az új név segíthet az Apple-nek jelezni, hogy ez egy prémiumabb modell, mint a korábbi Pro Maxok, és méltó az új árcédulához.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei