Az iPhone 15 nem lesz kompatibilis az iPhone 14 tokjaival

2023.03.14| Phone Arena
Címkék:

iPhone 15

,

pletyka


Az Apple híres a konzervatív dizájnról, nagyobb vizuális változások ritkán fordulnak elő.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple legalább néhány generáción keresztül hajlamos ragaszkodni ugyanahhoz a külsőhöz, mielőtt átállna egy új megjelenésre.

A legtöbb pletyka szerint azonban az idei év nagyszabású lesz az iPhone számára, mivel az iPhone 15 termékcsalád bevezet több figyelemre méltó dizájnváltozást az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max esetében. Ezek közé tartoznak az ívelt élek, a kisebb keret, a titán keret és természetesen a nagyobb kamera dudor. 

Az iPhone 15 nem lesz kompatibilis az iPhone 14 tokjaival

Egy videóban a japán Mac Otakara weboldal érdekes kísérletet hajtott végre, amiről később a MacRumors is beszámolt egy külön cikkben. Ennek során egymás mellé helyeztek feltételezhetően pontos iPhone 15 dummykat (legalábbis a jelenlegi kiszivárgások alapján) és a jelenlegi iPhone 14-es termékcsaláddal kompatibilis tokokat.

Az iPhone 15 nem lesz kompatibilis az iPhone 14 tokjaival

Az eredmény - csak az iPhone 15 Plus modell volt kompatibilis a jelenlegi iPhone 14 Plus tokjával. Ez azt jelenti, hogy a változások a való életben jelentősebbek lehetnek, mint papíron. Ráadásul minden valószínűség szerint az iPhone 14, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modellek tokjai ismét nem lesznek kompatibilisek az új generációs okostelefonokkal.

Bár ez egyesek számára lehet, hogy bosszantó, de ha új zászlóshajók bevezetéséről van szó, semmi sem olyan izgalmas, mint egy dizájnfrissítés. A helyzet az, hogy az okostelefonok az utóbbi időben nagyon jók lettek ami a hardvert illeti, és a vizuális aspektus egyre nagyobb szerepet játszik a potenciális vásárlók bevonzásában.

Az iPhone 15-ös termékcsalád ebben is biztosan jól fog teljesíteni, bár a kisebb változatok kimaradnak az új dizájnból, az idei Pro iPhone-ok dinamikus szigetét megkapják. Ez azt jelenti, hogy mindenki számára lesz egy kis apróság, aki egy iPhone 15-öt szeretne vásárolni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei