Az iOS 18 újabb apró csodái

2024.06.12| 9to5mac

Lemerült a telefon és használhatatlan? Az iOS 18 új funkciója révén az iPhone még lemerült állapotban is mutatja az időt.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az iPhone mindig meglep minket valami újdonsággal, még akkor is, amikor már azt hinnénk, hogy nincs több meglepetés a tarsolyában. Az iOS 18 most egy olyan funkcióval bővül, ami még akkor is segítséget nyújt, amikor az eszközünk lemerült és kikapcsolt.

A Reddit egyik felhasználója fedezte fel ezt az újítást, melynek köszönhetően az idő mindig látható lesz az iPhone állapotsorán. Ez a funkció eredetileg az Apple Watch-on debütált, de most már az iPhone-on is elérhetővé vált. Ez a frissítés különösen fontos, mivel az iOS 15 már lehetővé tette az iPhone keresését még akkor is, ha kikapcsolt vagy lemerült az akkumulátor. Így ez az újítás a tökéletes kiegészítője ennek a szolgáltatásnak.

Az iOS 18 újabb apró csodái

Bár ez az újdonság első pillantásra talán csak egy kis apróságnak tűnhet, valójában igen hasznos lehet azok számára, akik esetleg távol vannak otthonról, amikor az iPhone-juk kikapcsol és lemerül. Az Apple ezzel a lépéssel ismét megmutatja elkötelezettségét a felhasználók kényelme és biztonsága iránt, még akkor is, ha készülékük éppen nem élesben van.

Az iOS 18 továbbra is megerősíti az Apple elkötelezettségét abban, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a felhasználóknak, és ez a legapróbb részletekig is érezhető. Várjuk hát izgatottan, hogy mikor kerül a kezünkbe ez az új frissítés, és milyen más meglepetéseket tartogat még számunkra az Apple a jövőben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei