Az élő sportközvetítések csábítják a legtöbb magyart a mobiltévézésre

2016.08.09| Telenor

Az olimpia idején is előfizetői díj nélkül érhetők el a sportközvetítések a MyTV-n.

  • Az olimpia ideje alatt regisztrációs és előfizetői díjtól mentesen lehet majd követni a Telenor MyTV-n az M4 és M5 csatornákon sugárzott ötkarikás sportközvetítéseket, függetlenül attól, hogy valaki Telenor előfizető-e vagy sem;
  • A Telenor mobilinternet előfizetői számára belföldön a MyTV használatáért nem kell adatforgalmi díjat fizetni augusztus 31-ig;
  • A Telenor MyTV-n az eddigi legnézettebb műsorok voltak a foci-Eb magyar mérkőzései, így a vállalat az olimpia alatt sok új felhasználóra számít;
  • 2016. augusztus 3-tól 16-ig a Minimax gyerekcsatorna, 16-tól 30-ig pedig az AMC tévécsatorna adása is elérhető a díjmentes MyTV hozzáféréssel

Az okostelefonon és táblagépen való tévénézés előnyeit a legtöbben idén nyáron, a labdarúgó-Európa-bajnokság alatt fedezték fel: a statisztikák alapján a MyTV indítása óta a magyar válogatott mérkőzéseit nézték a legtöbben a szolgáltatás igénybevételével. Ehhez természetesen az is hozzájárult, hogy a Telenor a MyTV-n ingyenesen elérhetővé tette az M4 Sport tévécsatorna élő műsorát és a mérkőzések követéséhez kapcsolódó adatforgalmi díjat is ajándékba adta előfizetőinek.

Az élő sportközvetítések csábítják a legtöbb magyart a mobiltévézésre

Ingyenes adók az olimpia alatt

A Telenor az augusztus 5-én kezdődő nyári olimpiai játékok alatt is ingyenes hozzáférést biztosít az M4 Sporton és M5 csatornán sugárzott sportközvetítésekhez. Mivel a vállalat nem csak a sportrajongóknak szeretne kedvezni, 2016. augusztus 3-tól 16-ig a Minimax gyerekcsatorna műsorát is ingyenesen elérhetővé teszi, ha a felhasználó regisztrált a MyTV Közszolgálati Csomagjára. A minimaxos kampányt a Fear the Walking Dead és más sikersorozatairól ismert AMC tévécsatornáé váltja, amelyet 2016. augusztus 16-tól 30-ig lehet előfizetés nélkül, ingyenes regisztráció birtokában nézni a MyTV-n. Saját mobilügyfelei számára a vállalat belföldön nem számítja fel a MyTV alkalmazáson keresztül nézett csatornák által generált adatforgalmat sem.

Rekordot döntött a mobiltévézés a futball-Eb alatt

A futball-Eb alatt több tízezren nézték a futballközvetítéseket a MyTV-n, egy átlagos naphoz képest 5-ször annyi ügyfél használta az alkalmazást, mely hatással volt a az alkalmazásban töltött időre is, ami átlagosan 10 perces növekedést jelentett. A legtöbben Budapesten nézték a magyar mérkőzéseket a Telenor online tévészolgáltatásában, a második helyen Győr, a harmadikon Szeged, a negyediken Miskolc, az ötödiken pedig Székesfehérvár áll a felhasználók száma alapján készített rangsorban – ez a sorrend tükrözi a Hipernet 4G és 4G+ fejlesztéseket is. Közülük a legtöbben a magyar válogatott mérkőzéseit megelőző napokban telepítették okostelefonjaikra vagy táblagépeikre az Androidra, iOS-re, és okostévékre is elérhető MyTV alkalmazást.

„Az azonnaliság és a rugalmasság egyre fontosabb napjainkban a felhasználóknak: az olyan mobil eszközökön használható tévészolgáltatások, mint a MyTV, erre a kialakulóban lévő igényre adnak választ. Néhány év múlva azonban már teljesen hétköznapi dolognak számít majd , ha valaki a metrón vagy a buszon ülve, fülhallgatót viselve kedvenc sorozatát, vagy mondjuk egy focimeccset néz” – nyilatkozta Banovic Aleksandra, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. A Telenor arra számít, hogy az olimpia időszaka alatt a futball-Eb-hez hasonló mértékben növekszik majd a MyTV-t használók száma.

A legtöbben okostelefonon használják a MyTV-t

Jelenleg több mint 100 ezer regisztrált felhasználója van a szolgáltatásnak, akiknek 70 százaléka okostelefonon, 20 százalékuk táblagépen, 10 százalékuk pedig böngészőből vagy tévén használja a szolgáltatást. A vállalat július végén már olyan otthoni használatra szánt, óriási adatforgalmat tartalmazó mobilinternetes díjcsomagot is bejelentett, amely korlátlan online tévézést is magában foglal: a My Hipernet Home csomagokról részletesen itt található információ.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Samsung Galaxy S10 128GB Dual G973
Samsung Galaxy S10 128GB Dual G973
EUmobil 179 590 Ft
Telefoncenter Webáruház 179 600 Ft
Telepartner 180 000 Ft
Huawei P Smart 2019 64GB
Huawei P Smart 2019 64GB
EUmobil 47 580 Ft
TopMobil 47 590 Ft
MobilEx Webáruház 47 645 Ft
Xiaomi Mi 9T 64GB
Xiaomi Mi 9T 64GB
GsmHome 88 989 Ft
MobilEx Webáruház 93 980 Ft
MobilAkciók.hu Webáruház 97 900 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei