Az Apple lemásolja az Android Always-On kijelzőjét az iOS 16.2-ben

2022.11.17| 9to5 Mac

Az iOS 16.2 jelentős változást tartalmaz majd az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max új, mindig bekapcsolt kijelzőjén.

Egyes felhasználók panaszai után az iOS 16.2 béta 3 új lehetőséget kapott, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letiltsák a háttérképet és az értesítések megjelenését az iPhone mindig bekapcsolt kijelzőjén.

Amikor szeptemberben megjelentek az első iPhone 14 Pro tesztek, néhányan kritikusan fogalmaztak azzal kapcsolatban, hogy az Apple hogyan valósította meg az Always-On kijelzőt, és „túl bekapcsoltnak” nevezték. Az Apple által alkalmazott technológia sokkal ambiciózusabb, mint az Android-gyártóké, amelyek közül sok csak fekete háttérképet és időt mutat.

Az Apple lemásolja az Android Always-On kijelzőjét az iOS 16.2-ben

Alapértelmezés szerint az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjén a háttérkép halványított változata látható alul értesítésekkel. A megjelenítő felébreszthető érintéssel vagy alulról felfelé csúsztatással. Az iOS 16.2 béta 3 új beállítással kezeli ezeket a panaszokat.

Ez az új lehetőség a Beállítások alkalmazásban, majd a „Kijelző és fényerő” menüben található. Ebben a menüben érintse meg a „Mindig a kijelzőn” opciót, és itt három lehetőséget fog látni. Alapértelmezés szerint az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzője „elsötétíti a lezárási képernyőt, amikor lezárja vagy tétlenül hagyja, miközben továbbra is tud olyan hasznos információkat, mint az idő, a modulok és az értesítések”.

Az Apple lemásolja az Android Always-On kijelzőjét az iOS 16.2-ben

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az iOS 16.2 béta 3-ban azonban az Apple két új kapcsolót adott: az egyik a „háttérkép megjelenítése” funkció, a másik pedig az „értesítések megjelenítése” funkció letiltása.

Ha kikapcsolja a háttérképet és az értesítési funkciókat, az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzője tiszta fekete megjelenést fog mutatni a Lezárási képernyő widgetjei és az idő mellett. Ez hasonló ahhoz, amit sok androidos eszköz kínál, és segíthet kezelni az iPhone 14-felhasználók panaszait.

Ez is hasonló az iOS 16-ban alkalmazott megoldáshoz, amelyhez az iPhone-t „Ne zavarjanak” üzemmódban kellett futtatni, hogy elsötétüljön a mindig látható kijelző, és többnyire leálljon a háttérkép megjelenése.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei