Az Apple lemásolja az Android Always-On kijelzőjét az iOS 16.2-ben

2022.11.17| 9to5 Mac

Az iOS 16.2 jelentős változást tartalmaz majd az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max új, mindig bekapcsolt kijelzőjén.

Egyes felhasználók panaszai után az iOS 16.2 béta 3 új lehetőséget kapott, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letiltsák a háttérképet és az értesítések megjelenését az iPhone mindig bekapcsolt kijelzőjén.

Amikor szeptemberben megjelentek az első iPhone 14 Pro tesztek, néhányan kritikusan fogalmaztak azzal kapcsolatban, hogy az Apple hogyan valósította meg az Always-On kijelzőt, és „túl bekapcsoltnak” nevezték. Az Apple által alkalmazott technológia sokkal ambiciózusabb, mint az Android-gyártóké, amelyek közül sok csak fekete háttérképet és időt mutat.

Az Apple lemásolja az Android Always-On kijelzőjét az iOS 16.2-ben

Alapértelmezés szerint az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjén a háttérkép halványított változata látható alul értesítésekkel. A megjelenítő felébreszthető érintéssel vagy alulról felfelé csúsztatással. Az iOS 16.2 béta 3 új beállítással kezeli ezeket a panaszokat.

Ez az új lehetőség a Beállítások alkalmazásban, majd a „Kijelző és fényerő” menüben található. Ebben a menüben érintse meg a „Mindig a kijelzőn” opciót, és itt három lehetőséget fog látni. Alapértelmezés szerint az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzője „elsötétíti a lezárási képernyőt, amikor lezárja vagy tétlenül hagyja, miközben továbbra is tud olyan hasznos információkat, mint az idő, a modulok és az értesítések”.

Az Apple lemásolja az Android Always-On kijelzőjét az iOS 16.2-ben

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az iOS 16.2 béta 3-ban azonban az Apple két új kapcsolót adott: az egyik a „háttérkép megjelenítése” funkció, a másik pedig az „értesítések megjelenítése” funkció letiltása.

Ha kikapcsolja a háttérképet és az értesítési funkciókat, az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzője tiszta fekete megjelenést fog mutatni a Lezárási képernyő widgetjei és az idő mellett. Ez hasonló ahhoz, amit sok androidos eszköz kínál, és segíthet kezelni az iPhone 14-felhasználók panaszait.

Ez is hasonló az iOS 16-ban alkalmazott megoldáshoz, amelyhez az iPhone-t „Ne zavarjanak” üzemmódban kellett futtatni, hogy elsötétüljön a mindig látható kijelző, és többnyire leálljon a háttérkép megjelenése.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei