Az Apple bejelentette a WatchOS 11-et új edzésmóddal és Vitals alkalmazással

2024.06.11| Android Headlines

Az Apple bejelentette a WatchOS 11-et, amely az okosóra platform legújabb verziója.

A 2024-es WWDC-n bemutatott WatchOS 11 új, egészséggel kapcsolatos funkciókkal és néhány apró frissítéssel frissíti a platformot, hogy hasznosabbá és felhasználóbarátabbá tegye a szoftvert. Létezik egy új Vitals nevű alkalmazás is, amely a fontos egészségügyi mutatókat egy könnyen áttekinthető nézetbe állítja össze.

A WatchOS 11 egyik legnagyobb változása az új Training Mode funkció. Ha engedélyezi ezt a módot, az Apple Watch különféle mutatókat követhet edzés közben, hogy megmutassa, milyen hatással vannak a testére az idő múlásával. A Training Mode a gyakorlatok intenzitását vizsgálja, hogy megszerezze ezeket az adatokat, lehetővé téve Önnek, hogy kitalálja, mikor és hogyan kell módosítania az edzést, ha szükséges.

Az Apple bejelentette a WatchOS 11-et új edzésmóddal és Vitals alkalmazással

Az ötlet az, hogy a felhasználók tudják, ha nagyobb intenzitással vagy kevesebbel kell folytatniuk az edzést. Pihenőnapokat is javasolhat. A WatchOS 11 több funkciót és betekintést nyújt a terhességgel kapcsolatos információkhoz. Például a cikluskövetési képességek most már megmutathatják a terhességi kort.

Az új cikluskövetési funkciókon, az új edzésmódon és az új Vitals alkalmazáson kívül a WatchOS 11 új élő tevékenységeket és új biztonsági funkciókat is bevezet. A Pixel Watch és a Pixel Watch 2 biztonsági funkcióihoz hasonlóan a WatchOS 11 biztonsági funkcióit úgy tervezték, hogy ismerősei, például barátai és szerettei tudják, hol van, amikor egyedül csinál valamit.Ha például egyedül indul kirándulni, beállíthatja a bejelentkezési időket, hogy a kapcsolattartói tudják, hogy biztonságban van.

Az Apple tavaly bemutatta a Double Tap szolgáltatást a WatchOS 10-zel, most pedig frissíti a funkciót, lehetővé téve új műveletek végrehajtását. Az Apple megnyitja a Double Tap szolgáltatást a fejlesztők előtt, hogy minden eddiginél hatékonyabbá tegye. Már képes volt telefonhívások fogadására és befejezésére, valamint szüneteltetésre és zenelejátszásra többek között.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple bejelentette a WatchOS 11-et új edzésmóddal és Vitals alkalmazással

Az Apple hivatalosan nem jelent be konkrétan semmilyen új funkciót. Mivel azonban a fejlesztők már rendelkeznek hozzáféréssel, arra számítunk, hogy a Double Tap számos új alkalmazás támogatását fogja megszerezni.

A WatchOS 11 segítségével az Apple új módszereket kínál az óralap testreszabásához. Az új, újratervezett Photos Face funkció gépi tanulást használ az óralap kiválasztásához. Kiválasztja a fotóiból, hogy melyik fog a legjobban fog kinézni az óráján, majd testreszabott és egyedi részleteket alkalmazhat, mint például a betűtípus és a színek.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei