Apple Pencil Pro: minden új funkció

2024.05.10| MacRumors
Címkék:

Apple Pencil Pro


Az Apple ezen a héten debütált az Apple Pencil Pro-val, ami az Apple Pencil termékcsalád első jelentős átdolgozását jelenti az ‌Apple Pencil‌ 2 2018-as bevezetése óta.

Néhány jelentős változás történt az új kiegészítővel, beleértve az új gesztusokat és képességeket.

  • Szorítás
    A szorító kézmozdulat segítségével az ‌Apple Pencil‌ Pro érzékeli, ha nyomást gyakorolnak az eszköz oldalaira. A squeeze funkcióval egy paletta jeleníthető meg, így például eszközöket, vonalvastagságot és színeket válthat. A fejlesztők testreszabhatják, hogy az alkalmazások hogyan reagáljanak a szorítás kézmozdulatára, így az egyéni vezérlőket jeleníthet meg az egyes alkalmazásokban.
  • Barrel roll
    Az ‌Apple Pencil‌ Pro-ban van egy giroszkóp, amely lehetővé teszi a henger forgatásával bizonyos eszközök tájolását. Alapvetően sokkal pontosabb vezérlést kínál a formázott toll- és ecseteszközökhöz, hasonlóan ahhoz, ahogy egy valódi toll vagy ecset működne, ha rajzolás vagy vázlatkészítés közben megdönti.
  • Haptikus visszajelzés
    A beépített motor haptikus visszajelzést ad az ‌Apple Pencil‌ Pro gesztusainak használatakor. Könnyen érzékelhető impulzussal reagál az összenyomás vagy dupla koppintás mozdulataira, valamint visszajelzést is ad, amikor az Intelligens alakzat funkcióhoz való kattintást használja.

Apple Pencil Pro: minden új funkció

  • Find My
    A Find My az ‌Apple Pencil‌ Pro számára elérhető, így közvetlenül az iPad és más eszközök mellett nyomon követhető a Find My alkalmazásban.
  • Töltés és párosítás
    Az ‌Apple Pencil‌ Pro az iPad Pro vagy az iPad Air oldalához csatlakozik, a mágneses csatlakozás pedig lehetővé teszi az automatikus párosítást és töltést. Új mágneses interfész érhető el a 2024-es ‌iPad Pro‌ modelleken.
  • Meglévő funkciók
    Az Apple Pencil jelenlegi funkciói, például az Apple Pencil lebegtetése és a dupla koppintás, támogatottak. Az egérmutató segítségével megtekintheti, hogy az ‌Apple Ceruza‌ hol érinti meg a kijelzőt a jelölés előtt, míg a dupla koppintással válthat az eszközök között. Az alacsony késleltetési idő, a dőlésérzékenység és a nyomásérzékenység egyaránt megtalálható.
  • Kompatibilitás
    Az Apple Pencil‌ Pro kompatibilis az M2 ‌iPad Air‌ és az M4 ‌iPad Pro‌ modellekkel, tehát csak a 2024. májusi iPadekkel működik.
  • Ár
    Az Apple Pencil‌ Pro ára 62.990 forint, ami egyben az Apple Pencil‌ 2 ára is.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei