Apple iPhone 6s pletykák: 12 megapixel és 4K videó

2015.07.06| Phone Arena

Az Apple iPhone 6s és Apple iPhone 6s Plus egyre gyakrabban bukkan fel pletykában, a friss hírek pedig rögtön két funkciót is megerõsítettek.

Az Apple iPhone 6s és Apple iPhone 6s Plus egyre gyakrabban bukkan fel pletykában, a friss hírek pedig rögtön két funkciót is megerõsítettek. Bár nem kerül kétlencsés kamera egyik újdonságba sem, a képminõség emelése érdekében mindkét modell teljesen új, 12 megapixeles szenzorral érkezik, amely 4K videó rögzítésére is képes, akár 240fps értékkel a slow-motion miatt, errõl adott hírt egy Foxconn dolgozó. Sajnos az eredeti hírt törölték a web íratlan szabályai miatt, ám ami egyszer az internetre felkerült, azt onnan lehetetlen teljesen eltüntetni. A dokumentációk szerint N66 és N71 belsõ kódnéven fut a két iPhone, mindkettõ két gigabájt RAM-mal kerül majd bejelentésre. Nagy ugrást tehet az Apple az elõlapi kamera tekintetében is, ugyanis szemben a rég elavult és mára teljesen nevetségesnek ható felbontással, ám a mai napig használt 1.2 megapixeles változattal, az új készülékek már öt megapixeles szelfi kamerával debütálnak.

Apple iPhone 6s pletykák: 12 megapixel és 4K videó

Csütörtökön derült ki, hogy az iPhone 6s és 6s Plus egyaránt Cat. 6 LTE modemet kapnak, így akár 300/150 Mbps le- és feltöltési sebesség is elérhetõ lesz, támogatott hálózat esetén. A pletykákat tovább erõsíti az állandóan felbukkanó Force Touch megjelenésének lehetõsége, amely az Apple Watch-ban debütált. A Force Touch funkció lehetõvé teszi, hogy a kijelzõ ne csak az érintést magát, hanem annak erõsségét, a nyomást is észlelje, így ennek megfelelõ opciók érhetõk el.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Apple iPhone 6s pletykák: 12 megapixel és 4K videóA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei