App ajánló: akku kímélõ AMOLED mobilokhoz

2015.01.21| Phone Arena

A Pixel Battery Saver nem tesz mást, mint az AMOLED kijelzõt optimalizálja, egészen pontosan a nem szükséges pixelek megvilágítását lekapcsolja.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Pixel Battery Saver nem tesz mást, mint az AMOLED kijelzõt optimalizálja, egészen pontosan a nem szükséges pixelek megvilágítását lekapcsolja. Ma már tényleg rengeteg program és gyári opció segíti a telefonok tulajdonosait, hogy meghosszabbítják az üzemidõt, azonban érdemes egy lehetõséget adni a Pixel Battery Savernek is, ha AMOLED kijelzõs a telefonunk. Amint az köztudott, az AMOLED panelek nem hátsó megvilágításúak, így maradhat évek óta alapban is energiatakarékos, mivel a fekete pixelek inaktívak. Itt lép közbe a PBS, ugyanis egy fekete hálót a kijelzõre, így teszi lehetõvé, hogy beállítsuk a sûrûséget, tehát akár a fél megjelenítõ inaktív lehet.

App ajánló: akku kímélõ AMOLED mobilokhoz

Persze ez rontja a képminõséget, de a megfelelõ beállításokkal még abszolút élvezhetõ marad a kép az extra energiatakarékos megoldással is. A éppen azok járnak a Pixel Battery Saverrel, akik nagy felbontású kijelzõs telefont birkolóknak, ugyanis 1080p vagy QHD felbontást felére csökkenteni még nem nagy veszteség, nem lesz feltûnõ a lebutítás, cserébe igen sok energia spórolható meg az akkumulátor napi rendelkezésre állásához. Az app letölthetõ a Google Playrõl.

App ajánló: akku kímélõ AMOLED mobilokhoz

App ajánló: akku kímélõ AMOLED mobilokhoz

App ajánló: akku kímélõ AMOLED mobilokhozA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei