A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

2016.12.07| Phone Arena

Bár itthon sajnos csak januártól lesz kapható a Samsung legújabb okosórája, a Gear S3, amit egyrészt nagyon sajnálunk, másrészt viszont bemutatunk elõre pár alkalmazást, amely hasznos lesz.

A Gear S3 elõdjéhez, a Samsung Gear S2-höz képest több újdonságot is felmutat, így például a beépített GPS-t a futók számára azért, hogy ne legyen szükség a telefonra is az útvonal rögzítéséhez, de adott még a harmadik fél számára is elérhetõ alkalmazás-fejlesztés, így még jobb és okosabb lesz az új óra.

Speedometer for Gear

Ez a Samsung által bemutatott hivatalos alkalmazás, amely rögzíti a gyorsaságot, a távolságot is. Fõként akkor jön jól, ha lassabban megy az ember mint 10 km/h, mivel ekkor a beépített GPS pontatlanabb. A Speedometer 3 óra vagy 30 perc inaktivitás után automatikusan lekapcsol.

A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

Sleep as Android

Az egyik legjobb ébresztõóra Androidra évek óta, ráadásul képes arra is, hogy kövesse az alvási ciklust. Okos ébresztésre is képes, így akkor kelti fel az óra tulajdonosát, amikor éppen éber ciklusban van és kevésbé „fájdalmas”.

A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

Glympse

Hasznos program, hogy megosszuk másokkal, hol is vagyunk vagy ha épp késésben vagyunk, tájékoztassuk a másik felet, hogy mikorra vagyunk várhatók. A beépített GPS-nek köszönhetõen ehhez sem kell elõvenni a telefonunkat.

A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

White Light

Nevében a funkciója, a fehér fény nevû program egy zseblámpa program, amely bekapcsoláskor fehérre változtatja a watch face-et, így adva elég fényt sötétben.

A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

Here WeGo

Az új Here WoGo navigáció kifejezetten a Gear S3-hoz lett tervezve. Jó hír, hogy elõzetes szinkronizálásra sincs szükség a telefonon lévõ Here appal, bár kétségtelenül hasznos tud az is lenni. A Here WeGo-val tömegközlekedéssel való utazás is tervezhetõ, elmenti az adatokat a késõbbi visszakereséshez és alapvetõen egy kiváló órás navigáció. Késõbb állítólag elérhetõ lesz Samsung Gear S2-höz is.

A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

Find my car

Egy hihetetlenül hasznos alkalmazás arra az esetre, ha lövésünk sincs, hol parkoltunk le az autóval. Nemcsak a helyet mutatja meg, de oda is vezet, valamint megmondja, milyen messze van az autó.

A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

Calculator

Mire is mennénk egy gyári számológép nélkül? Egyszerû, mûködik és mindig kéznél van, ennél több nem is kellhet egy okosórába. Az egyetlen hátrány, hogy eléggé kis méretûek lettek a gombok.

A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

Uber

Az Ubert – mint ismeretes – itthonról kitiltották, így hazánkban kevésbé vesszük hasznát.

A legjobb appok Samsung Gear S3-ra

Hextris és Fruit Ninja Plus

Egyszerû játékok az unalmas percekre.

A legjobb appok Samsung Gear S3-raA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei