Aktív zajszűrős fülhallgató a Huaweitől

2020.05.27| Huawei

A Huawei bemutatta legújabb, aktív zajszűrős fülhallgatóját, a vezeték nélküli Freebuds 3i-t.

A Huawei Freebuds 3i jól illeszkedik a fülbe, a Teljes Aktív Zajszűrés technológiával pedig kiemelkedő hangélményt nyújt, a felhasználók tökéletes tisztasággal telefonálhatnak vagy hallgathatnak zenét. A Huawei Freebuds 3i fülhallgatóiba épített Teljes Aktív Zajszűrés technológiának köszönhetően a külső zajok nem zavarják többet a felhasználókat.

Aktív zajszűrős fülhallgató a Huaweitől

A Huawei fejhallgatójában két külső, valamint egy belső mikrofon kapott helyet. A külső mikrofonok észlelik a beszűrődő zajokat és aktívan kizárják azokat, míg a belső mikrofon a fülhallgató által kibocsájtott hangokat szűri, így téve még tisztábbá, tovább csökkentve ezáltal a háttérzajokat, akár 32 decibellel is. A Freebuds 3i egyszerűen összekapcsolható különféle eszközökkel. Ha a töltődoboz nyitva van, a csatlakoztatni kívánt telefonon felugrik automatikusan egy ablak és Bluetooth segítségével pilalnatok alatt párosítja a készülékeket.

Aktív zajszűrős fülhallgató a Huaweitől

A fülhallgató mindkét oldalán beépített vezérlők segítik az eszköz irányítását: mindössze két pöccintés a hívásindítás és a zenelejátszás, az aktív zajszűrést pedig egy hosszú érintéssel lehet bekapcsolni. A lejátszás automatikusan szünetel, amikor a fülből kivesszük a fülhallgatókat, majd újraindul, ha visszahelyezzük őket, így a Freebuds 3i tényleg csak akkor van használatban, amikor szükségünk van rá.

Aktív zajszűrős fülhallgató a Huaweitől

A Freebuds 3i 10 mm-es dinamikus hangvezetői erőteljes basszust biztosítanak, amelyet a fülhallgató rendkívül érzékeny polimer szerkezetű részeinek köszönhetünk; ezeket óvatosan hangolták az autentikus és kiegyensúlyozott hangzás érdekében. A Freebuds 3i ergonomikus, tölcsérformájú testét rugalmas szilikonvégek egészítik ki. A készülékkel egyetlen töltés után akár 3,5 óráig hallgathatunk zenét, míg a fülhallgató töltőtokja akár 14,5 órányi zenehallgatást képes biztosítani.

A Huawei Freebuds 3i kerámiafehér színben június 5-től, bruttó 38.990 forint ajánlott fogyasztói áron válik elérhetővé a MediaMartk, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, a 220Volt, a BestByte, a Notebook.hu, valamint az Auchan kínálatában.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Árukereső
  Xiaomi Redmi Note 9 128GB 4GB RAM Dual
  Xiaomi Redmi Note 9 128GB 4GB RAM Dual
  EUmobil 60 290 Ft
  TopMobil 60 350 Ft
  Telefoncenter Webáruház 60 400 Ft
  Apple iPhone XR 64GB
  Apple iPhone XR 64GB
  EUmobil 201 690 Ft
  GsmPalota 201 767 Ft
  UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 202 890 Ft
  Apple iPhone 8 Plus 64GB
  Apple iPhone 8 Plus 64GB
  EUmobil 178 850 Ft
  i-Shop Webáruház 178 860 Ft
  Mobil nagyker 182 900 Ft


  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei