AirPods Pro 2: íme öt ok a vásárlás mellett

2022.09.21| 9to5 Mac
Címkék:

AirPods Pro 2


Az AirPods Pro 2 hivatalosan szeptember 23-án jelenik meg, ez az első frissítés az AirPods Pro-hoz az eredeti, 2019-es megjelenés óta.

Számos oka lehet annak, hogy érdemes AirPods Pro-ról AirPods Pro 2-re frissíteni. Íme öt a legfontosabb változás.

Továbbfejlesztett aktív zajszűrés és adaptív átlátszóság

Ha valaha is kipróbálta az eredeti AirPods Pro-t, tudja, hogy hatékony aktív zajszűrő funkcióval rendelkezik. Az Apple most azt állítja, hogy az AirPods Pro 2 kétszeres zajszűrést kínál a benne található továbbfejlesztett H2 chipnek köszönhetően.

Ezen túlmenően az új H2 chip az Átlátszó módot adaptív átlátszóvá alakítja, amely a vállalat szerint „csökkentheti a hangos környezeti zajokat – például egy elhaladó jármű szirénáját, építőipari eszközöket vagy akár hangfalakat egy koncerten”.

AirPods Pro 2: íme öt ok a vásárlás mellett

Új módszerek az AirPods Pro 2 töltésére

Az Apple egyetlen változtatása az eredeti AirPods Pro bevezetése és az AirPods Pro 2 között az volt, hogy az AirPods Pro-t MagSafe tokkal lehetett tölteni. Ez azt jelentette, hogy az AirPods Pro Lightning, Qi tartozékok vagy MagSafe töltő segítségével tölthető.

Az AirPods Pro 2-vel mostantól ezekkel a lehetőségekkel, valamint az Apple Watch mágneses töltőkorongjával is feltöltheti az eszközt. Ez tökéletes azok számára, akik rendelkeznek a MagSafe Duo-val, és éppen töltik az iPhone-t.

Az AirPods Pro 2 MagSafe töltőtok AirTag lehet

Van, aki még soha nem veszítette el az AirPods töltőtokját? Megerősíthetem, hogy több mint néhány hétre elvesztettem az enyémet, majd úgy döntöttem, hogy hozzáadok egy AirTag-et. Míg az AirPods Pro több mint egy éve be van építve a Find My alkalmazásba, addig az AirPods Pro 2 újdonságnak számít.

AirPods Pro 2: íme öt ok a vásárlás mellett

Az AirPods Pro 2-vel a Find My képességei sokkal jobbak, köszönhetően a töltőtokon található új U1 chipnek, valamint az új beépített hangszóróknak, amelyek segítenek megtalálni az eszközt. Ezzel azt gondolom, hogy lehetetlen elveszíteni az AirPods Pro 2 modellt. Azt is mondtam már, hogy a tokhoz rögzíthető nyak- vagy csuklópánt?

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az akkumulátor üzemideje jelentősen javult

Az AirPods Pro 2 akár 6 órányi hallgatási időt kínál aktív zajszűréssel vagy az adaptív átlátszó funkcióval. Ez ugyanaz az üzemidő, mint az AirPods 3 kínálata e funkciók nélkül, és az eredeti AirPods Pro esetében kínált 4,5 órához képest.

A hat órányi hallgatási időn kívül a MagSafe töltőtok akár 30 órányi plusz üzemidőt is biztosít. A legjobb az egészben az, hogy ez az eszköz nagyszerű hallgatási élményt kínál, de az AirPods Max-hez képest kompaktabb lehetőség.

Új érintésérzékelők

Végül, de nem utolsósorban ez az egyik legjobb funkció, amelyet az Apple bemutatott bármelyik AirPodjával: az érintésérzékelők. Ezzel az ujját felfelé vagy lefelé csúsztathatja az AirPods Pro 2 hangerejének növeléséhez vagy csökkentéséhez. Ezzel nem kell megkérdeznie Sirit, vagy nem kell elővenni az iPhone-t.

AirPods Pro 2: íme öt ok a vásárlás mellett

Ezek az új érintésérzékelők kiegészítik a meglévő AirPods Pro erőérzékelőket, amelyek lehetővé teszik a szárak megnyomásával a lejátszás/szünet vezérlők és egyebek elérését.

Az AirPods Pro 2 egyéb változásai közé tartozik a Bluetooth 5.3 támogatása, a hangminőség javítása, a töltőtok testreszabható a Memoji segítségével, és mindez 125.000 forintos áron. A kiszállítások 2022. szeptember 23-án indulnak.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei