AirPods Pro 2: íme öt ok a vásárlás mellett

2022.09.21| 9to5 Mac
Címkék:

AirPods Pro 2


Az AirPods Pro 2 hivatalosan szeptember 23-án jelenik meg, ez az első frissítés az AirPods Pro-hoz az eredeti, 2019-es megjelenés óta.

Számos oka lehet annak, hogy érdemes AirPods Pro-ról AirPods Pro 2-re frissíteni. Íme öt a legfontosabb változás.

Továbbfejlesztett aktív zajszűrés és adaptív átlátszóság

Ha valaha is kipróbálta az eredeti AirPods Pro-t, tudja, hogy hatékony aktív zajszűrő funkcióval rendelkezik. Az Apple most azt állítja, hogy az AirPods Pro 2 kétszeres zajszűrést kínál a benne található továbbfejlesztett H2 chipnek köszönhetően.

Ezen túlmenően az új H2 chip az Átlátszó módot adaptív átlátszóvá alakítja, amely a vállalat szerint „csökkentheti a hangos környezeti zajokat – például egy elhaladó jármű szirénáját, építőipari eszközöket vagy akár hangfalakat egy koncerten”.

AirPods Pro 2: íme öt ok a vásárlás mellett

Új módszerek az AirPods Pro 2 töltésére

Az Apple egyetlen változtatása az eredeti AirPods Pro bevezetése és az AirPods Pro 2 között az volt, hogy az AirPods Pro-t MagSafe tokkal lehetett tölteni. Ez azt jelentette, hogy az AirPods Pro Lightning, Qi tartozékok vagy MagSafe töltő segítségével tölthető.

Az AirPods Pro 2-vel mostantól ezekkel a lehetőségekkel, valamint az Apple Watch mágneses töltőkorongjával is feltöltheti az eszközt. Ez tökéletes azok számára, akik rendelkeznek a MagSafe Duo-val, és éppen töltik az iPhone-t.

Az AirPods Pro 2 MagSafe töltőtok AirTag lehet

Van, aki még soha nem veszítette el az AirPods töltőtokját? Megerősíthetem, hogy több mint néhány hétre elvesztettem az enyémet, majd úgy döntöttem, hogy hozzáadok egy AirTag-et. Míg az AirPods Pro több mint egy éve be van építve a Find My alkalmazásba, addig az AirPods Pro 2 újdonságnak számít.

AirPods Pro 2: íme öt ok a vásárlás mellett

Az AirPods Pro 2-vel a Find My képességei sokkal jobbak, köszönhetően a töltőtokon található új U1 chipnek, valamint az új beépített hangszóróknak, amelyek segítenek megtalálni az eszközt. Ezzel azt gondolom, hogy lehetetlen elveszíteni az AirPods Pro 2 modellt. Azt is mondtam már, hogy a tokhoz rögzíthető nyak- vagy csuklópánt?

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az akkumulátor üzemideje jelentősen javult

Az AirPods Pro 2 akár 6 órányi hallgatási időt kínál aktív zajszűréssel vagy az adaptív átlátszó funkcióval. Ez ugyanaz az üzemidő, mint az AirPods 3 kínálata e funkciók nélkül, és az eredeti AirPods Pro esetében kínált 4,5 órához képest.

A hat órányi hallgatási időn kívül a MagSafe töltőtok akár 30 órányi plusz üzemidőt is biztosít. A legjobb az egészben az, hogy ez az eszköz nagyszerű hallgatási élményt kínál, de az AirPods Max-hez képest kompaktabb lehetőség.

Új érintésérzékelők

Végül, de nem utolsósorban ez az egyik legjobb funkció, amelyet az Apple bemutatott bármelyik AirPodjával: az érintésérzékelők. Ezzel az ujját felfelé vagy lefelé csúsztathatja az AirPods Pro 2 hangerejének növeléséhez vagy csökkentéséhez. Ezzel nem kell megkérdeznie Sirit, vagy nem kell elővenni az iPhone-t.

AirPods Pro 2: íme öt ok a vásárlás mellett

Ezek az új érintésérzékelők kiegészítik a meglévő AirPods Pro erőérzékelőket, amelyek lehetővé teszik a szárak megnyomásával a lejátszás/szünet vezérlők és egyebek elérését.

Az AirPods Pro 2 egyéb változásai közé tartozik a Bluetooth 5.3 támogatása, a hangminőség javítása, a töltőtok testreszabható a Memoji segítségével, és mindez 125.000 forintos áron. A kiszállítások 2022. szeptember 23-án indulnak.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei