Aggódhat a Samsung a OnePlus V Fold miatt

2023.06.29| Android Central
Címkék:

OnePlus V Fold


A OnePlus első összehajtható telefonjáról szóló hatalmas pletyka egy félelmetes Galaxy Z Fold5 konkurenciára utal.

A Samsung következő összehajtható telefonjainak igazi versenytársa lehet a pletykált OnePlus V Fold. A OnePlus hamarosan megjelenő összehajtható modellje prémium készülék lesz, Snapdragon 8 Gen 2 SoC-vel, 16 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel párosítva. A OnePlus állítólag valamikor augusztusban dobja piacra Galaxy Z Fold kihívóját, ugyanabban a hónapban, amikor a Samsung megtartja következő Unpacked eseményét.

A Samsung következő, augusztusi nagy eseménye előtt hatalmas pletyka látott napvilágot, miszerint a OnePlus is készül néhány meglepetésszerű összecsukható telefon bejelentéssel ugyanabban a hónapban.

A megbízható kiszivárogtató Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) jóvoltából most jobban áttekinthetjük a közelgő OnePlus V Foldot egy új render formájában, amelyhez a feltételezett specifikációs lap is társul. Prémium hardverével és specifikációival a készülék a jelek szerint a Samsung prémium összecsukható telefonjainak jövendő vásárlóinak elcsábítására készül.

Aggódhat a Samsung a OnePlus V Fold miatt

A OnePlus valamikor augusztusban tervezi bemutatni a V Fold-ot, nagyjából egy időben azzal, amikor a Samsung megtartja következő Galaxy Unpacked rendezvényét, ahol a Galaxy Z Fold5, Z Flip5 és más készülékek debütálnak.

A kiszivárogtatás nem határozta meg a OnePlus esemény dátumát, de mindenesetre jogosnak tűnik azt feltételezni, hogy a OnePlus célja ellopni a Samsung rivaldafényét. Az @OnLeaks által közzétett új renderelés és specifikációk alapján a OnePlus Fold egyértelműen a Galaxy Z Fold5-öt tartja szem előtt. A jelek szerint Snapdragon 8 Gen 2 SoC ketyeg majd benne, 16 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel párosítva.

Bármilyen összehajtható telefonszivárgás nem teljes a kijelző méretének említése nélkül, és a legújabb hír azt állítja, hogy 7,8 hüvelykes 2K AMOLED belső kijelzőre és 6,3 hüvelykes AMOLED külső képernyőre kell számítanunk. Mindkét kijelző állítólag akár 120 Hz-es frissítési frekvenciára is képes.

A 4800 mAh-s akkumulátorhoz a pletykák szerint 67 W-os gyorstöltés támogatás is társul. A Samsung Galaxy Z Fold5 és a Galaxy Z Flip5 viszont ragaszkodhat a tavalyi modellek 25 W-os töltési sebességéhez, ami valójában már két éve is elmaradottnak számított.

A OnePlus V Fold 48 MP-es elsődleges, 48 MP-es ultraszéles érzékelővel és 64 MP-es teleobjektív kamerával büszkélkedhet. A pletykák szerint a belső képernyőn lyuk kivágás található a 20 MP-es szelfi kamera számára, míg a külső kijelzőn egy 32 MP-es kamera is helyet kaphat.

Függetlenül attól, hogy a OnePlus ellopja-e a show-t, a Samsung közelgő eseménye sok rajongót vár néhány durranással, és várhatóan rengeteg Galaxy készüléket mutatnak be, köztük a következő generációs Galaxy Watch 6 sorozatot, valamint a következő összecsukható Galaxy modelleket.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Aggódhat a Samsung a OnePlus V Fold miatt

Aggódhat a Samsung a OnePlus V Fold miatt

2023.06.29
| Android Central
A OnePlus első összehajtható telefonjáról szóló hatalmas pletyka egy félelmetes Galaxy Z Fold5 konkurenciára utal.
A OnePlus V Fold egy átmárkázott OPPO lesz?

A OnePlus V Fold egy átmárkázott OPPO lesz?

2023.05.18
| Android Central
A OnePlus első összehajtható készülékéről eddig nem sok pletyka kavargott, de egy most felbukkant pletyka már adhat némi támpontot a lehetséges megjelenésről.
Fotókon a OnePlus összecsukható telefonja!

Fotókon a OnePlus összecsukható telefonja!

2023.06.21
| GSM Arena
A OnePlus régóta várt összehajtható telefonja várhatóan augusztusban jelenik meg, és az @OnLeaks jóvoltából most megvan az első CAD-alapú renderünk.
A OnePlus megerősítette, hogy október 19-én érkezik első összecsukhatója

A OnePlus megerősítette, hogy október 19-én érkezik első összecsukhatója

2023.10.13
| Android Police
A OnePlus a tervek szerint kiadja első összecsukható telefonját, a OnePlus Opent, résmentes csuklópánttal és figyelmeztető csúszkával.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei