A OnePlus V Fold egy átmárkázott OPPO lesz?

2023.05.18| Android Central

A OnePlus első összehajtható készülékéről eddig nem sok pletyka kavargott, de egy most felbukkant pletyka már adhat némi támpontot a lehetséges megjelenésről.

A Twitter tipster Yogesh Brar új pletykája szerint a vállalat első összecsukhatója, a V Fold, számos dizájnelemet vehet át az OPPO-tól. A legújabb pletykák szerint a OnePlus V Fold nem csak egy könyv stílusú összecsukható lesz, hanem az OPPO Find N2-től, vagy éppenséggel a márka közelgő Find N3-ától vesz majd át megjelenésbeli elemeket.

A Find N2 7,1 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik kinyitott állapotban, de ahogy a 91Mobiles állítja, a pletykák szerint a Find N3 körülbelül 8 hüvelykre növelné ezt a kijelzőt 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával. Ha az OPPO következő összecsukhatója valóban ezt a növekedést nyújtja, és a OnePlus követi a példát, akkor mindkét új készülék nagyobb kijelzőmérettel rendelkezne, mint a piacon jelenleg kapható legjobb összecsukható telefonok közül sokan.

A OnePlus V Fold egy átmárkázott OPPO lesz?

A hasonlóságok itt még nem érnek véget, hiszen Brar szerint a OnePlus első összehajtható készüléke ugyanolyan kamerákat hoz, mint az OPPO Find X6, vagyis három 50 megapixeles érzékelőt. Más hírek azonban 50MP-es elsődleges, 48MP-es ultraszéles és 32MP-es teleobjektívre utalnak.

A folyamatban lévő Hasselblad partnerséggel, amely elég gyakran szerepelt a legutóbbi OnePlus zászlóshajókon, lenne értelme, hogy ez a trend folytatódjon a márka saját összecsukhatójával.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Belsőleg mindkét készülék valószínűleg az új Snapdragon 8 Gen 2 SoC-vel kerül forgalomba. Ezen kívül azt találgatják, hogy a Find N3 egy 4.805mAh-s akkumulátorral érkezhet, hasonló méretű lehet a OnePlus V Foldban is. 

A OnePlus Fold a közelmúltbeli pletykák szerint augusztusban fog megjelenni, ez összhangban lenne a vállalat állításával, miszerint a "harmadik negyedévben fog megjelenni" a márka első összehajtható készüléke.

A OnePlus-tól nem csak egy könyv stílusú összecsukhatót várunk, mivel egy kínai védjegy kiszúrta a OnePlus V Flipet is. Ezzel már az OPPO-t is szemügyre vesszük, hiszen a OnePlus első kagyló kialakítású kinyitható készüléke összehajtogatva nagyon hasonlíthat a Find N2 Flipre, amelynek kijelzője 6,8 hüvelykes.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei