Adobe Photoshop Camera már Androidra is

2020.06.12| 9to5Google

Az Adobe Photoshop Camera alkalmazása végre elérhető a Google Play Áruházban, próbáld ki!

Miután hivatalosan 2019 végén bejelentették, az Adobe Photoshop Camera már letölthető a Google Play Áruházból. Az alkalmazás  gyakorlatilag lecseréli a telefon saját kamera alkalmazását. Az AI-t – vagyis mesterséges intelligenciát – és az Adobe Senseit felhasználja annak a sok utófeldolgozó szolgáltatásnak az utánozására, amelyek meglehetősen jó ismereteket igényelnek a Photoshop asztali verzióinál.

Adobe Photoshop Camera már Androidra is

Az új app így csatlakozik a Premiere Rush, a Lightroom programokhoz az Adobe soraiban. Az Adobe Photoshop Camera több mint 80 egyedi szűrőt kínál, amelyek alkalmazhatók a meglévő fényképekre, vagy akár valós időben is használhatók. A effektek az egyszerű szín- és kontraszt beállítástól egészen a teljes effektusokig terjednek, úgymint a képregény imitálása vagy épp az égbolt lecserélése.

A tartalom tudatos eltávolítása és cseréje szintén lehetséges, amely az Adobe Photoshop Mix alkalmazás részeként érhető el. Ha szereted a képek szerkesztését, töltsd le és próbáld ki a Photoshop Camera appot!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei