A Withings két legjobb óráját egyesíti a luxus ScanWatch Novában

2023.12.07| Android Central

Ez az 599 eurós óra egyesíti a ScanWatch 2 érzékelőit és a merülésre kész ScanWatch Horizon masszív acél dizájnját.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

  • A Withings ScanWatch Nova egy új acél hibrid okosóra, amely december 5-én jelenik meg.
  • A ScanWatch 2-höz hasonlóan méri a pulzusszámot, az SpO2-t, az EKG-t, a VO2 Max értéket, az alvási szokásokat és a hét minden napján 24 órában a testhőmérsékletet 30 napos üzemidő mellett.
  • A ScanWatch Horizonhoz hasonlóan forgatható rozsdamentes acél kerettel, 10 ATM vízállósággal, zafír üveggel és szürkeárnyalatos OLED képernyővel rendelkezik.

A Withings állapotkövető hibrid órák a klasszikus stílust részesítik előnyben a nagy okosóra kijelzőkkel szemben, miközben továbbra is rengeteg egészségügyi adatot szolgáltatnak. Azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik az óráit, de még jobban törődnek a stílussal, a Withings ScanWatch Nova lehet az, amit keresnek.

A Withings két legjobb óráját egyesíti a luxus ScanWatch Novában

A Samsung Galaxy Watch 6 Classichoz hasonlóan a ScanWatch Nova is forgatható rozsdamentes acél előlappal rendelkezik, bár hozzáadott "lézergravírozott jelölésekkel, amelyek magukban foglalják a búvárkodás szabványos kódjait". Az óra 10 ATM vízállósággal és "Luminova üreges óramutatókkal" is rendelkezik, ezek gyenge fényviszonyok mellett is jól láthatóak.

Ráadásul az óralap zafírüveggel és tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, ami megóvja a karcolásoktól, és megkönnyíti a szabadban való leolvasást.

A Withings két legjobb óráját egyesíti a luxus ScanWatch Novában

Mindezek ellenére valójában nem egy "búváróra", mint a Garmin Descent Mk3 - a Horizont kifejezetten nem sósvízi használatra tervezték a Withings támogatása szerint, és feltételezzük, hogy a Nova is ugyanaz -, de legalább bírja a medencés úszást. Itt inkább a búváróra esztétikájáról van szó, ami első ránézésre egész jól néz ki.

A ScanWatch 2-höz hasonlóan a ScanWatch Nova is méri a pulzusszámot, a vér oxigéntartalmát, az AFib detektálásához szükséges EKG-leolvasásokat és a bőr hőmérsékletét. A Withings korábban az FDA jóváhagyását hirdette SpO2-leolvasásaihoz, valamint a klinikailag tesztelt EKG-leolvasásokhoz. Ez a 30 napos üzemidő a Novát egy másik nagyszerű választássá tenné.

A Withings két legjobb óráját egyesíti a luxus ScanWatch Novában

Ami a bőrhőmérséklet-leolvasásokat illeti, a Withings egy "TempTech24/7" érzékelőt használ, amely méri a környezeti és bőrhőmérsékletet, valamint az "energiaszállítást". Az ötlet az, hogy a pontosabb adatok érdekében jobban meg tudja mondani a különbséget a testhőmérséklet és a szoba hőmérséklete között.

A ScanWatch 2 hőmérsékletadatokat is használ a betegségek kimutatására, valamint arra, hogy a szervezet mennyire melegszik fel a kemény edzések során, és feltételezzük, hogy a ScanWatch Nova is hasonló módon fogja használni. A Withings a ScanWatch Nova tudáslistájában valamikor 2024-ben pulzusszám-változékonysági értékeket ad hozzá.

A Withings két legjobb óráját egyesíti a luxus ScanWatch Novában

Hibridóraként a Nova-nak nincs sok helye az adatok megjelenítésére, eltekintve az óralap tetejébe süllyesztett kis OLED-kijelzőtől. A tárcsa elforgatásával menet közben válthat az értesítések, egészségügyi mutatók vagy egyéb adatok között, vagy hosszan lenyomva előhívhatja kedvencét.

A ScanWatch Nova 2023. december 5-től elérhető a Withings webhelyéről 599,95 eurós áron, míg a kiskereskedők 2024. február 1-jén kezdik el szállítani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei