A Vodafone nem emel árat mindenhol

2014.06.20| Vodafone

A Vodafone továbbra is változatlan áron kínálja a Red, Go és Max csomagokat.

A Vodafone továbbra is változatlan áron kínálja a Red, Go és Max csomagokat. A Vodafone Magyarország továbbra is 9990 Ft-os havi ártól kínálja a normáldíjas belföldi számok irányába korlátlan beszélgetést és SMS küldést, valamint jelentős adatforgalmat biztosító Red szolgáltatás-csomagokat. Úgyszintén nem változik a Go csomagok ára, és a júniusban bevezetett, a magyar piacon egyedülállóan a feltöltőkártyát használó ügyfeleknek is 0 Ft-os hívásokat kínáló Max csomagok ára sem, jelentette be a Vodafone Magyarország.

Az előfizetéses csomagok, a mobilinternet előfizetések ára nem változik, ahogy a nyaralási szezonban nagyon népszerű, az Uniós rendeletben előírtnál is lényegesen kedvezőbb feltételekkel hang, adat és SMS szolgáltatást kínáló Európa Napijegy ára sem. Az Európa Napijegy szolgáltatás minden jelenleg értékesített tarifához elérhető, és napi bruttó 990 Ft-os díj ellenében lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek a hazai tarifájuknak megfelelő díjakon indítsanak hívásokat, küldjenek SMS-eket vagy internetezzenek.

A Vodafone nem emel árat mindenhol

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Vodafone ugyanakkor a döntő többségében már nem forgalmazott, alapdíjas feltöltőkártyás tarifacsomagjaiban elérhető perc és SMS díjakat augusztus elsejétől átlagosan 5-6 százalékkal emeli, miközben a feltöltések után járó bónuszok változatlan feltételekkel járnak ezután is. A korábbi feltöltőkártyás szolgáltatások felhasználói a legkedvezőbb feltételeket kínáló Max tarifára a 1270-es ügyfélszolgálati számra küldött ingyenes SMS-sel válthatnak. Az esetenként adatforgalmi keretet, valamint a normáldíjas belföldi számok irányába felhasználható perc/SMS keretet is tartalmazó Max csomagokban az aktív Max egyenleggel rendelkezők egymással 0 Ft-os percdíjjal beszélhetnek.

A Max csomagok a feltöltés után 30 napig maradnak aktívak, azaz a csomag tartalmát addig lehet felhasználni. Ebben a periódusban, ha a Max ügyfél nem Max ügyfelet hív, vagy már elfogyott a csomag árába foglalt perc/SMS kerete, akkor minden normáldíjas belföldi szám esetében a perc/SMS díj 40 Ft. A 30. nap után, amennyiben a felhasználó nem újítja meg a csomagját, de még van feltöltése, akkor a perc és az SMS díj is 49 Ft, mint a többi feltöltőkártyás csomagban.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei